Hozzávalók
- 500 g csirkemellfilé
- 1 ek olaj
- só, bors
- 80 g szeletelt cheddar
- 2 db ALDI Azon melegében ciabatta
- 75 g vaj
A hagymás-gombás feltéthez
- 3 fej hagyma
- 100 ml olaj
- 200 g csiperkegomba
- só, bors
- 4 - 6 db savanyított pepperoni
A szószhoz
- 2 ek majonéz
- 2 ek ketchup
- 1 ek Worcester szósz
- 1 mk füstölt só
Hozzávalók
- 500 g csirkemellfilé
- 1 ek olaj
- só, bors
- 80 g szeletelt cheddar
- 2 db ALDI Azon melegében ciabatta
- 75 g vaj
A hagymás-gombás feltéthez
- 3 fej hagyma
- 100 ml olaj
- 200 g csiperkegomba
- só, bors
- 4 - 6 db savanyított pepperoni
A szószhoz
- 2 ek majonéz
- 2 ek ketchup
- 1 ek Worcester szósz
- 1 mk füstölt só
A szósz összetevőit összekeverjük.
A hagymát és a gombát felszeleteljük, majd közepes lángon hőkezelni kezdjük az olajon, közben kavargatjuk, sózzuk, borsozzuk. 10-15 perc múlva, amikor már összeestek, kiszedjük őket egy tálba.
A csirkét vékonyra szeleteljük, majd kevés olajon mindkét oldalát megsütjük, közben sózzuk, borsozzuk. Ha kész, még a serpenyőben hagyva sajtot olvasztunk a tetejére.
A kiflit félbevágjuk, és kevés vajon megpirítjuk. A pepperonit apróra vágjuk.
A kifli alját megkenjük a szósszal, erre kerül a gombás-hagymás egyveleg, majd a sajtos csirke, a pepperoni, a tetejét is szószozzuk, és készen is vagyunk!