Hirdetés

Csirkesali szendvicsbe zárva

Hozzávalók

Hozzávalók
2
főre
300 g sült csirkemell apró kockákra vágva
100 g majonéz
1 fej vöröshagyma apróra vágva
2 db zellerszár apróra vágva
1/2 csokor apróra vágott friss petrezselyem
2 db zsemle vagy bagett
pár db salátalevél
Hirdetés

Csirkesali szendvicsbe zárva

A vasárnapi ebédről megmaradt sült csirke – sőt bármilyen maradék csirke – legtutibb felhasználási módja. Végtelen módon variálható és egy friss bagettel egyszerűen abbahagyhatatlan. Egy megunhatatlan klasszikus az USA-ból.
Hirdetés

Hozzávalók

Hozzávalók
2
főre
300 g sült csirkemell apró kockákra vágva
100 g majonéz
1 fej vöröshagyma apróra vágva
2 db zellerszár apróra vágva
1/2 csokor apróra vágott friss petrezselyem
2 db zsemle vagy bagett
pár db salátalevél

Minden hozzávalót összekeverünk egy tálban. Sózzuk és borsozzuk. A zsemléket vagy bagettet félbevágjuk, ráfektetünk egy salátalevelet, megpakoljuk a majonézes csirkesalátával és kész is!

Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?

Később módosíthatod a beállításaidat
Cookie beállítások