Hozzávalók
- 1 db rusztikus bagett
- 2 db cannellini bab konzerv
- 2 ek olivaolaj
- 3 gerezd fokhagyma
- só,bors
- ½ marék metélőhagyma
- 1 db citrom
- friss bazsalikom, rozmaring, kakukkfű
Fehérbabpürés szendvics
Hozzávalók
- 1 db rusztikus bagett
- 2 db cannellini bab konzerv
- 2 ek olivaolaj
- 3 gerezd fokhagyma
- só,bors
- ½ marék metélőhagyma
- 1 db citrom
- friss bazsalikom, rozmaring, kakukkfű
A konzerv babot összeturmixoljuk az olívaolajjal, fokhagymával, majd sózzuk és borsozzuk. Belekeverjük a citrom kifacsart levét, az aprított friss fűszernövényeket és az apróra vágott metélőhagymát.
A bagetteket kettévágjuk, mindkét felüket megvajazzuk, majd bedobjuk őket a 180 fokra előmelegített sütőbe 5 percre. Ha kész, megkenjük jó vastagon a bagetteket a babpürével és már ehetjük is.
Ha tetszett a fehérbabpürés szendvics receptje, csekkoljátok a videóinkat is, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!