A szendvicsek és burgerek támogatója a
Hozzávalók
A pácolt húshoz
- 1 ek ketchup
- 1 ek olaj
- 1 ek szójaszósz
- só, bors
- 300 g csirkemell
A szószhoz
- 2 ek ketchup
- 2 ek majonéz
- 1 ek tejföl
- só, bors
- 1 tk méz
Az összeállításhoz
- 2 db hamburgerzsemle
- 2 db grillsajt
- 1 - 2 db csemegeuborka
Grillsajtos-csirkés hamburger
A szendvicsek és burgerek támogatója a
A szendvicsek és burgerek támogatója a
Hozzávalók
A pácolt húshoz
- 1 ek ketchup
- 1 ek olaj
- 1 ek szójaszósz
- só, bors
- 300 g csirkemell
A szószhoz
- 2 ek ketchup
- 2 ek majonéz
- 1 ek tejföl
- só, bors
- 1 tk méz
Az összeállításhoz
- 2 db hamburgerzsemle
- 2 db grillsajt
- 1 - 2 db csemegeuborka
A pác hozzávalóit összekeverjük, beleforgatjuk a szeletekre vágott csirkemellet és legalább 1-2 órára hűtőbe rakjuk. Grillen megsütjük a húsokat, a sajtot, és a félbevágott hamburgerzsemlék vágott oldalait is kissé lepirítjuk. A szósz hozzávalóit is összekeverjük. A zsemlék alját bekenjük 1-1 tk ketchupos szósszal, erre jön a grillsajt, pár szelet uborka, a hús és végül a zsemlék tetejével zárjuk a sort.