Hozzávalók
- 4 db halrudacska
- 1 db bagett
- 1 ek vaj
- 20 g feta
- 1 fej sonkahagyma
- 1 kis marék bébispenót
A szószhoz
- 2 ek ajvár
- 2 db chipotle in adobo paprika vagy 2-3 ek erőspaprika-krém
Halrudacskás szenyó
Hozzávalók
- 4 db halrudacska
- 1 db bagett
- 1 ek vaj
- 20 g feta
- 1 fej sonkahagyma
- 1 kis marék bébispenót
A szószhoz
- 2 ek ajvár
- 2 db chipotle in adobo paprika vagy 2-3 ek erőspaprika-krém
A halrudacskákat a dobozon lévő instrukciók szerint megsütjük, én 220 fokra előmelegített sütőbe toltam 12-14 percre. A bagettet félbevágjuk, és alaposan megkenjük vajjal, majd egy grillserpenyőben mindkét oldalát barnára pirítjuk. Az ajvárt és a pürésre aprított chipotlét vagy erőspaprika-krémet összekeverjük, majd megkenjük vele a bagett tetejét és alját. Mindkét oldalára rámorzsoljuk a fetát, és megszórjuk a hajszálvékonyra vágott sonkahagymával. Az aljára halmozzuk a spenótot, végül rátesszük a halrudacskákat.
Ha tetszett a halrudacskás szenyó receptje, csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!