A szendvicsek és burgerek támogatója a
Hozzávalók
- 1 fej hagyma
- 2 ek olívaolaj
- 1 gerezd fokhagyma
- 100 g darált marhahús
- só, fehér bors
- szerecsendió
- 100 g szarvacska tészta
A sajtszószhoz
- 70 g cheddar
- 70 g parmezán
- 70 g gouda
- 100 ml tej
Az összeállításhoz
- 2 szelet kovászos cipó
- 50 g vaj
- 20 g edami sajt
- petrezselyem
A szendvicsek és burgerek támogatója a
A szendvicsek és burgerek támogatója a
Hozzávalók
- 1 fej hagyma
- 2 ek olívaolaj
- 1 gerezd fokhagyma
- 100 g darált marhahús
- só, fehér bors
- szerecsendió
- 100 g szarvacska tészta
A sajtszószhoz
- 70 g cheddar
- 70 g parmezán
- 70 g gouda
- 100 ml tej
Az összeállításhoz
- 2 szelet kovászos cipó
- 50 g vaj
- 20 g edami sajt
- petrezselyem
Egy serpenyőben kevés olívaolajon üvegesre pároljuk a felkockázott hagymát és az átnyomott fokhagymát, majd hozzáadjuk a húst, és barnára pirítjuk, végül fűszerezzük.
A sajtszószhoz a tejet felmelegítjük, lassan, adagonként csomómentesre keverjük benne a reszelt sajtokat.
A tésztát a csomagon lévő utasításnak megfelelően kifőzzük.
A húsos serpenyőbe beleöntjük a tésztát és a sajtszószt, összemelegítjük, ha szükséges, majd kicsit lehűtjük.
A kenyérszeletek egyik oldalát vajon serpenyőben megpirítjuk, majd megfordítjuk, és ráhalmozzuk a sajtos-húsos makarónit, végül reszelt edami sajttal borítjuk be, és 180 fokra előmelegített sütőben alsó-felső fokozaton olyan 8-10 percig sütjük. Kevés aprított petrezselyemmel megszórva tálaljuk.
Ha tetszett a húsos mac and cheese melegszendvics receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!
Bejön a stúdió karácsonyi dekora is? Mindent beszerezhettek a H&M Home karácsonyi kínálatából!