Hirdetés

Mézes-fűszeres sült húsos szendvics

Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

Itt vannak a Sztárbox legütősebb képei egyenesen a ringből és a nézőtérről!

A Sztárbox első elődöntőjét vasárnap a nők összecsapása nyitotta meg, ahol Janicsák Veca és Berki Mazsi lépett a ringbe. Berki Mazsi négy menetben, egyhangú pontozással nyert. Nehézsúlyban a Vámpír és a Medve, azaz Szegedi Fecsó és Brasch Bence nézett egymással szembe. Brasch Bence kiütéssel győzött és jutott tovább. Az elmúlt napok kommentháborúja után az este leginkább várt mérkőzése Istenes Bence ás Rácz Jenő között zajlott. Rácz Jenő négy menetben egyhangú pontozással győzedelmeskedett Istenes Bence felett. 

„Én ugyanaz az egyszerű kőbányai gyerek vagyok” – Sárközi Ákos őszintén mesél gyerekkoráról

Sárközi Ákos közel 30 éve van a szakmában. Egy egészen kis étteremben kezdte a Váci utca környékén, most pedig 46 évesen az ország egyik legismertebb séfje Michelin csillaggal, saját étteremmel, és egy népszerű műsorral. A Fókusz meglátogatta vele élete legfontosabb állomásait, volt családi otthonukat, egykori iskoláját, a sztárséf pedig őszintén mesélt arról, honnan és hogyan jutott el idáig. 

Napi cuki: befogadta a bliccelő kiscicát a buszsofőr

Többszáz kilométeren keresztül bliccelt, ám csínytevéséért cserébe nem büntetést, hanem szerető gazdit kapott Lukrécia, a kiscica. A körülbelül öthetes állat egy autóbusz padlója alá bújt, ahonnan nem mert és nem is tudott kijönni. A Fókusznak megszólalt a hős sofőr, aki nemcsak kimentette a macskát, szerető otthon is biztosít majd neki.

Csobot Adél is reagált Rácz Jenő sztárboxos győzelme után

Istenes Bence párja és gyermekeinek anyja egy Instagram-bejegyzés alatt fejtette ki véleményét.

„Miattad került be a nevem” – Szalay Bence kezet sem akart fogni Törőcsik Danival

Miután Törőcsik Dani Nádai Anikóval együtt Szalay Bencére szavazott a kerekasztal ceremónián, a tetoválóművész számított rá, hogy a konklávén magyarázatot kell adnia tetteire. Bencének rosszul esett Dani szavazata, és azt javasolta, hogy Anikó legyen a következő áldozatuk, Dani azonban egy olyan ajánlattal állt elő, amivel sarokba szorította gyilkostársát. 

„Nem tudom, hogy képes vagyok-e erre” – a gyilkosoknak az ártatlanok előtt kellett megölniük áldozatukat

Szalay Bencének és Törőcsik Daninak ezúttal nem a konklávén, hanem a Félhold partin, az összes játékos szeme láttára kellett megjelölniük következő áldozatukat. A jel egy apró gesztus, ami azonban nem csak az ártatlanokra, de a gyilkosokra nézve is végzetes lehet: „Lebukás szempontjából nagyon rizikós, nem tudom, hogy lehet ezt kivitelezni.”

Brasch Bence elmondta, mit vár a döntőben, és milyennek látta Rácz Jenő és Istenes Bence meccsét

Berki Mazsit a Sztárbox egyik legnagyobb meglepetésének tartja Brasch Bence, akit arról is kérdeztük: mire számít, kivel meccsel majd a döntőben két hét múlva? A színész életét teljesen átitatta az ökölvívás, a felkészüléshez pedig erős hátországot kapott a Vígszínház társulatától, akik még előadás közben is az ő meccsét nézték.

Szegedi Fecsó edzője odaszúrt Héder Barnának

Szegedi Fecsó nem igazán volt nyilatkozatképes állapotban, miután kiütötte őt Brasch Bence. Héder Barna ugyan nem látta olyan nagynak a KO-t érő ütést, Fecsó edzője, Bacskai Balázs ezért azt ajánlotta a rutinos műsorvezetőnek: legközelebb próbálja ki.

Ezeket láttad már?