Hozzávalók
- 1 db bagett (nagy)
- 4 ek kápiapesztó (recept az oldalon)
- 100 g tonhal
- 25 g fekete olajbogyó
- 10 g kapribogyó
- 1 db mozzarella
- 14 levél bazsalikom
- 1 - 2 ek vaj
Hozzávalók
- 1 db bagett (nagy)
- 4 ek kápiapesztó (recept az oldalon)
- 100 g tonhal
- 25 g fekete olajbogyó
- 10 g kapribogyó
- 1 db mozzarella
- 14 levél bazsalikom
- 1 - 2 ek vaj
A bagettet hosszában és keresztben is félbevágjuk, megkenjük a kápiapesztóval, rátesszük a tonhalat, a fekete olajbogyót és a kapribogyót. A mozzarellát felszeleteljük, ezt is ráhelyezzük, majd jöhetnek a bazsalikomlevelek. Rárakjuk a bagett tetejét.
Közepesen forró grillserpenyőben, 1 evőkanál vajon pirítani kezdjük a szendvicseket, a tetejükre helyezünk egy másik serpenyőt, majd valami nehezéket (mondjuk, egy nehezebb húsklopfolót). Amikor szépen megpirult az aljuk, akkor ráteszünk még 1 evőkanál vajat, majd óvatosan megfordítjuk a szenyókat, és ugyanezzel a serpenyős technikával a másik oldalukat is megpirítjuk.
Ha tetszett a tonhalas grillszendvics receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!