Hirdetés

Tonhalas grillszendvics

Hozzávalók

2
főre
+
1 db bagett (nagy)
4 ek kápiapesztó (recept az oldalon)
100 g tonhal
25 g fekete olajbogyó
10 g kapribogyó
1 db mozzarella
14 levél bazsalikom
1 - 2 ek vaj
Bevásárlólistához adom
Hirdetés

Tonhalas grillszendvics

Ha van otthon paninisütőtök vagy kontaktgrilletek, nyugodtan megcsinálhatjátok abban ezt a tonhalas szenyót, az csak egyszerűbbé teszi a dolgotokat, de ha nincs, akkor ezzel a technikával, ahogy én csináltam, ugyanazt elérhetitek.
Kipróbáltam, jóóó lett!
1
Hirdetés

Hozzávalók

2
főre
+
1 db bagett (nagy)
4 ek kápiapesztó (recept az oldalon)
100 g tonhal
25 g fekete olajbogyó
10 g kapribogyó
1 db mozzarella
14 levél bazsalikom
1 - 2 ek vaj
Bevásárlólistához adom

A bagettet hosszában és keresztben is félbevágjuk, megkenjük a kápiapesztóval, rátesszük a tonhalat, a fekete olajbogyót és a kapribogyót. A mozzarellát felszeleteljük, ezt is ráhelyezzük, majd jöhetnek a bazsalikomlevelek. Rárakjuk a bagett tetejét. 

Közepesen forró grillserpenyőben, 1 evőkanál vajon pirítani kezdjük a szendvicseket, a tetejükre helyezünk egy másik serpenyőt, majd valami nehezéket (mondjuk, egy nehezebb húsklopfolót). Amikor szépen megpirult az aljuk, akkor ráteszünk még 1 evőkanál vajat, majd óvatosan megfordítjuk a szenyókat, és ugyanezzel a serpenyős technikával a másik oldalukat is megpirítjuk.

Ha tetszett a tonhalas grillszendvics receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!

Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?

Később módosíthatod a beállításaidat
Cookie beállítások