Hozzávalók
- 500 g velő (sertés agy)
- 2 fej hagyma
- 2 ek zsír
- só , bors
- 1 tk pirospaprika
- 2 db bagett
Hozzávalók
- 500 g velő (sertés agy)
- 2 fej hagyma
- 2 ek zsír
- só , bors
- 1 tk pirospaprika
- 2 db bagett
A hagymát felaprítjuk és zsíron megdinszteljük, amint szép aranybarna, mehet rá a velő. Nagy lángon gyakran kavargatva megpirítjuk, majd sózzuk és erősen borsozzuk, amint kész, átkeverjük még pirospaprikával is.
Félbevágott bagettre halmozzuk, nem sajnálva az anyagot. 180 fokra előmelegített sütőbe toljuk 5 percre, és készen is van.
Ha tetszett a velős pirítós receptje, csekkoljátok a videóinkat is, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!