Hirdetés
Hirdetés

Whiskyvel turbózott forró fehércsoki

Eljött a forró csokik szezonja, de mi nem állunk meg holmi alaprecepteknél. Az az igazság, hogy nem tudtunk kibújni a bőrünkből és whiskyvel turbóztuk fel ezt a cuccot és egyáltalán nem is bántuk meg. :D
Hirdetés

Hozzávalók 2 személyre:

  • 150 g fehércsokoládé
  • 2 csipet fahéj
  • 200 ml meleg tej
  • 30 ml whiskey
Fotó: Szilágyi Nóri

A fehércsokit vízgőz felett felolvasztjuk, beleszórjuk a fahéjat és felöntjük a tejjel. Beleöntjük a whiskey-t, átkeverjük és még melegen poharakba töltjük és megisszuk.

Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?

Később módosíthatod a beállításaidat
Cookie beállítások