Hirdetés

A tökéletes olaszos menü

Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

Moldován András szerint a siker sokkal fontosabb, mint a pénz

Zsámboki Judit, azaz Fóliás Juci a vállalkozása fejlesztéséhez 50 millió forintot kért a Cápéktól 8%-os tulajdonrészért. Végül Moldován András csapott le az ajánlatra, majd a pitch után négyszemközt is találkozott Judittal. „Engem szerinted az motivál, hogy mennyi pénzt fogok keresni, vagy hogy mit tudok elérni?” – tette fel a nagy kérdést a Cápa.

Gesztesi Károly fia: Nem tudtam nem úgy elképzelni őt, mint aki most ott van Jézusnál

Gesztesi Károly szerette volna az egész Bibliát hangoskönyvként kiadni, de halála közbeszólt és már nem fejezhette be életének egyik legfőbb művét. Gesztesi Károly 2016-ban tért meg és a Biblia, valamint a hit segítségével küzdött a józanságért. Ezen az úton fiú gyermekei sem hagyták magára, akik jelenleg is az egyik fővárosi teológusképző főiskolán igyekeznek elsajátítani a Szentírás bölcsességeit és tanításait. Legidősebb fia, Máté pedig gondoskodott róla, hogy édesapja szellemi öröksége végül eljuthasson az emberekhez.

Kettel-Fülöp Flórának Sárközi Ákos tanította meg, hogy higgyen magában

Kettel-Fülöp Flóra több hullámvölgyön ment keresztül a verseny során, amelyek közül az egyik a mentorához, Sárközi Ákoshoz köthető. A legnehezebb pillanatai mellett a séfkabáttal járó elvárásokról is mesélt, és elárulta, hogy melyik két versenyző ellen állna ki szívesen a Fináléban.

A mi kis bakink – Pokorny Lia és Bánki Gergő visítva nevették el a jelenetet

Törött pohár, összemosott becenevek, egy bonyolult szó, és a szűnni nem akaró nevetés okozott nehéz, de annál viccesebb pillanatokat Döbrösi Laurának, Pokorny Liának, Bánki Gergőnek Peller Annának és Straub Dezsőnek A mi kis falunk forgatásán.

„Iszonyatosan pánikbeteg vagyok” – Földi Lacinak sokat segített A Konyhafőnök

Földi László pánikbetegként érkezett a műsorba, azonban főzésről főzésre sikerült levetkőznie a félelmeit, és így a Döntőbe is bejutott. Az rtl.hu-nak elmesélte, hogy a verseny során melyik volt az a pillanat, amikor tudta, hogy nagyon keményen meg kell küzdenie a továbbjutásért, és azt is, hogy melyik ételtől jött elő a fóbiája.

Curtis: Túl menő volt, engem meg is ijesztettél

Miklósa Erika az utolsó utáni pillanatban fordult meg Bagi Zoltánnak, aki szerinte elképesztően szépen énekel, sőt az elején még túl szépnek is tartotta. Curtis is egyetértett Erikával, de őt ez a tehetség inkább megijesztette. Trokán Nórinak viszont még hiányzott valami... Görgess lejjebb, és nézd meg a produkciót!

Trokán Nóri hangja betöltötte a The Voice stúdióját

A coachok azon gondolkodtak, milyen dalt választanának, ha ők indulnának a The Voice-ban. Trokán Nóri meg is mutatta azt a szomorú, szerelmes görög dalt, amit ő hozna, és azt is elárulta, mit jelent a számára: „Ha meghallok egy görög zenét, a gyökereim megfogják a talajt.”

„Ez varázslat!” – Curtist lenyűgözte Szabó Roland produkciója

Szabó Roland László dalát Curtis úgy bulizta végig, mintha koncerten lenne, de végig izgult, hogy nehogy a többi coach is megforduljon. Manuel, Miklósa Erika és Trokán Nóri is örült, hogy Roland Curtis versenyzőjeként jutott tovább a The Voice-ban. Görgess lejjebb, és nézd meg a produkciót! 

Ezeket láttad már?