Hozzávalók
- 2 ek olívaolaj
- ½ db csirkemell (kb. 200 g)
- só, bors
- 2 ág friss kakukkfű
- 4 szem koktélparadicsom
- 2 gerezd fokhagyma
- 5 - 6 db szárított paradicsom
- 300 ml tejszín
- 400 ml víz
- 200 g spagetti
- 1 csokor friss petrezselyem
- 30 g parmezán
Egylábasos csirkés tészta
Hozzávalók
- 2 ek olívaolaj
- ½ db csirkemell (kb. 200 g)
- só, bors
- 2 ág friss kakukkfű
- 4 szem koktélparadicsom
- 2 gerezd fokhagyma
- 5 - 6 db szárított paradicsom
- 300 ml tejszín
- 400 ml víz
- 200 g spagetti
- 1 csokor friss petrezselyem
- 30 g parmezán
Az olívaolajon elkezdjük pirítani a sózott, borsozott csirkemellet. Rászórjuk a kakukkfüvet, az elfelezett koktélparadicsomot, és kicsit lepirítjuk. Belerakjuk a felszeletelt fokhagymát és a kis kockákra vágott szárított paradicsomot. Felöntjük a vízzel, a tejszínnel, belerakjuk a spagettit, és lassan rotyogtatva addig főzzük, amíg a spagetti al dente nem lesz. A legvégén belerakjuk az apróra vágott petrezselymet és a parmezánt.
Ha tetszett az egylábasos csirkés tészta receptje, csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!