Hozzávalók
- 250 - 300 g krumpli
- 300 g fagyasztott zöldbab
- 3 ek zöld pesztó
A nokedlihez
- 150 g liszt
- 150 ml víz
- 2 db tojás
Genovai nokedli
Hozzávalók
- 250 - 300 g krumpli
- 300 g fagyasztott zöldbab
- 3 ek zöld pesztó
A nokedlihez
- 150 g liszt
- 150 ml víz
- 2 db tojás
A nokedli hozzávalóit nagyjából összekeverjük, és sós, forrásban lévő vízbe szaggatjuk, majd ha feljött a víz felszínére, 2 perc főzés után leszűrjük.
Egy nagy lábasban felrakjuk főni a krumplit. Ha félig megpuhult, hozzáadjuk a fagyasztott babot, felforraljuk, majd további 6-7 percig főzzük, és leszűrjük. A nokedlit összeforgatjuk a zöldségekkel és a pesztóval, és kész is.
Ha tetszett a genovai nokedli receptje, csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!