Hirdetés

Mindenki tud gnocchit készíteni. Mindenki!

Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

Három vulkán tört ki egyszerre a Föld egymástól távol eső pontjain – Geológussal kerestük a választ az okára

Egyszerre három vulkán is működésbe lépett az elmúlt napokban: egy Afrikában, egy a távoli Mexikóban és egy Európában. Mindhárom ugyanazon a napon tört ki. Véletlen egybeesés? Vagy van valamiféle kapcsolat a vulkánkitörések között? Harangi Szabolcs geológus segített eligazodni a vulkánok világában. 

Peter Srámeket megkoronázták New Yorkban, kiverte a biztosítékot Zámbó Mariettánál

A Király című sorozat betétdalaival lépett közönség elé New Yorkban Peter Srámek, aki egy ideje nem szívesen látott vendég Zámbóéknál. A Fókusznak bepillantást engedett az amerikai fellépés kulisszái mögé és előkerült az a felvétel is, amiről a Jimmy Gálán beszélt a legendás énekes nővére, Zámbó Marietta.

„Egy egészen más világ lesz, egy túlvilági élmény” – Suhajda Szilárd az Everestet sosem adta fel

Suhajda Szilárd és Klein Dávid 2017-ben próbálta megvalósítani minden magashegyi hegymászó álmát: meghódítani a Mount Everestet. A Fókusz stábja is ott volt 5344 méteren, az alaptáborban, végül Szilárd egy nap után kénytelen volt lejönni a kettes táborból, Dávid pedig a rendkívül erős szél miatt hagyta abba a csúcstámadást. A Fókusz riportjában felidézzük, mi minden vezetett odáig, hogy Szilárd újra megpróbálja meghódítani az Everestet. 

Előzetes: „Már látom, ahogy szőrtelenítek” – Istenes Bencét sokkolja az egyik játékos fantáziája

A Tippelj és vidd el! műsorvezetője nem akarja tudni, hogy mit fog csinálni a nyereményével a következő adásban feltűnő játékos, azonban Magdolna így is beavatja Istenes Bencét szőrtelenítési szokásaiba. További részletek pénteken 20 órától az RTL-en.

Ők keresik a szerelmet a Házasodna a gazda 2023-as évadában

Íme a nyolc házasodni vágyó gazda, akik bemutatkoztak az RTL társkereső reality műsorában.

Kutyával aludni – de mit mond erre az állatorvos?

Rengeteg embernek égnek áll a haja attól, ha a kutya a gazdájával együtt alszik az ágyban. Tényleg egészségtelen együtt aludni a kutyával, vagy pont fordítva? Egyes tanulmányok szerint a kutyával alvás rosszabb éjszakai pihenést eredményezhet, viszont más kutatások azt bizonyítják, hogy igenis jótékony hatásai vannak, ha megosztjuk a kedvencünkkel az ágyat. Dr. Juhász Csaba állatorvos válaszolt a kérdéseinkre.

„Nem biztos, hogy visszajövünk” – magyarok és a Mount Everest az első Himalája-expedíciótól napjainkig

Erőss Zsolt volt az első magyar, Ugyan Anita az első magyar nő, aki feljutott a Csomolungma tetejére. A magyar hegymászás legfontosabb mérföldkövei az 1983-as első magyar Himalája-expedíciótól ritkán látott képekkel a Fókusz riportjában.

Iszlamista fegyveresek támadták meg a Mol üzemét Pakisztánban

50 iszlamista fegyveres rohamozta meg a Mol földgáz- és olajkitermelő üzemét Pakisztán északnyugati részén kedd hajnalban. Csaknem 2 órán át folytattak tűzharcot a területet védő egységekkel. A támadásban négy rendőr és két biztonsági őr a helyszínen meghalt. Az ország a terrorizmus árnyékában él, ezernél is több fegyveres kiképző tábor bújik meg a hegyek között. 

Ezeket láttad már?