Hozzávalók
- 500 g fusilli tészta
- olívaolaj
- 200 ml habtejszín
- 150 g gorgonzola
- 60 g parmezán
- 1 csomag mozzarella
- 1 ek kecskesajt
- 2 ek mascarpone
- 2 gerezd fokhagyma
- só, bors
A díszítéshez
- 1 csokor felaprított petrezselyem
Négysajtos tészta, ha villámgyors kajára vágytok
Hozzávalók
- 500 g fusilli tészta
- olívaolaj
- 200 ml habtejszín
- 150 g gorgonzola
- 60 g parmezán
- 1 csomag mozzarella
- 1 ek kecskesajt
- 2 ek mascarpone
- 2 gerezd fokhagyma
- só, bors
A díszítéshez
- 1 csokor felaprított petrezselyem
A tésztát sós vízben al dentére főzzük, leszűrjük, és egy kevés olívaolajjal összekeverjük. Egy közepes lábasban felmelegítjük a tejszínt, belereszeljük a sajtokat és a fokhagymát. Összerottyantjuk, sózzuk, borsozzuk, és összekeverjük a tésztával. Friss petrezselyemmel megszórva tálaljuk.