Hirdetés

Sajtos-tejfölös tészta deluxe

Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

Violetta mindenkinek elárulta, hogy Paulinát megcsalta a vőlegénye

Micheller Mónika a mosdóban hallotta meg a pletykát, miszerint Kalmár Paulinát megcsalta a vőlegénye, és ezért fújták le az esküvőt. Bár Violetta megmondta neki, hogy ne firtassa az ügyet a kapcsolatát gyászoló Paulinánál, az éjszaka királynője első kézből szerette volna hallani a pletykát.

Küszöbön a szeretet ünnepe, és itt van, amire senki nem számított: szent a béke Istenes Bence és Rácz Jenő közt

Igazi adventi ajándékkal lepték meg rajongóikat a Sztárbox ellenségeskedésbe belecsúszott versenyzői: Istenes Bence és Rácz Jenő megbeszélték dolgaikat és békét kötöttek.

Pintér Tenya: Ilyen 52 éves embert, mint Árpa, életemben nem láttam

Pintér Tenya a veresége után elárulta, azt hitte, hogy erősebb Árpa Attilánál, és a köztük lévő három év miatt is úgy érezte, ő kerül be a Sztárbox döntőjébe. A meccs közben többször is azt érezte, hogy itt vége, majd egy szerepet is ajánlott Árpának a Lovas Színházban.

Kalmár Paulina: Zoli, a családi mindenesünk, bármit megtesz értem

„Nekem nagyon fontosak a luxusmárkák, a cipők, az ékszerek, a drága órák. Mindenem megvan, amire csak vágyok – amit kérek, azonnal megkapom” – mesélte magáról Paulina, akinek szinte semmivel nem kell foglalkoznia. Többek között nem kell tankolnia, vásárolnia és takarítania sem. 

A Valami Amerika színészei felrobbantották a Sztárbox színpadát

A Sztárbox második elődöntöjének nyitányaként Földes Eszter, Brasch Bence és Ember Márk adtak elő zenés produkciót a Valami Amerika című sorozatból.

Kiderült, mi hiányzik a magyar elit majdnem tökéletes életéből

A Város Királynői első epizódjában bepillantást nyerhetünk egy szűk réteg életébe, olyan nőkébe, akik álomszerű életükkel kitűnnek a tömegből. Ám az álom nem mindig olyan, mint amilyenre számítunk. A barátságokban sokszor gyakori a nézeteltérés, a párkeresés nehézséget okozhat a siker hajszolása mellett, és a társaságot pedig nem mindig lehet megválogatni.

A kiszavazott játékos az igazság felfedése nélkül hagyta el a kastélyt

Az utolsó kerekasztal szertartáson egy szavazat kivételével egyhangú döntés született. A játékos távozása után azonban nem nyugodhattak meg a bent maradt hírességek, hiszen nem derült ki, hogy gyilkost vagy ártatlan küldtek-e haza.

Összeállt a Sztárbox döntőjének mezőnye

A Sztárbox második elődöntőjében senki nem került padlóra, mégis nagy veréseket, hatalmas mennyiségű és erejű ütéseket láthatott a közönség. Józan Laci edzője már az első menetben bedobta a törölközőt Molnár Áron ellen, a Dobos Evelin–Nyári Dia és az Árpa Attila–Pintér Tenya meccsen pedig a végső gongszóig püfölték egymást a felek. Az este végére kiderült, kik csapnak össze a Sztárbox döntőjében: a férfi nehézsúlyban Brasch Bence és Árpa Attila, a női könnyűsúlyban Berki Mazsi és Dobos Evelin, a férfi könnyűsúlyban pedig Rácz Jenő és Molnár Áron mérkőznek meg a bajnoki címért december 10-én.

Ezeket láttad már?