Hirdetés

Spaghetti aglio olio e peperoncino: Zé-féle fokhagymás-chilis pasta

Hozzávalók

Hozzávalók
2
főre
300 g spagetti
4 - 5 kisebb gerezd fokhagyma
1 friss piros chili
2 szem koktélparadicsom
só, bors
olívaolaj
Hirdetés

Spaghetti aglio olio e peperoncino: Zé-féle fokhagymás-chilis pasta

Ha nem akartok sok időt a konyhában tölteni, dobjátok össze ezt az iszonyú egyszerű fokhagymás pastát, rengeteg chilivel. Amilyen egyszerű, legalább annyira imádjuk Mi is! :P
Hirdetés

Hozzávalók

Hozzávalók
2
főre
300 g spagetti
4 - 5 kisebb gerezd fokhagyma
1 friss piros chili
2 szem koktélparadicsom
só, bors
olívaolaj

Egy lábasban felrakjuk főni a tésztát és közben el is készítjük a szószt. A fokhagymát és a chilit vékonyan felszeleteljük. Egy serpenyőben kevés olívaolajon elkezdjük pirítani a fokhagyma felét. 2 perc pirítás után mehet bele a chili is. Felkockázzuk a paradicsomot és ezt is hozzádobjuk. Átforgatjuk, sózzuk, borsozzuk. Pár percig pirítjuk és közben a tészta főzőlevéből rakunk bele 2-3 evőkanálnyit és megvárjuk amíg egynemű nem lesz a szósz. A maradék fokhagymát egy kevés sóval kés segítségével összezúzzuk és ezt is hozzáadjuk. 1-2 evőkanál olívaolajat locsolunk bele, rászedjük a tésztát a szószra, összeforgatjuk és kész.

Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?

Később módosíthatod a beállításaidat
Cookie beállítások