Hozzávalók
- 200 g spagetti
- 60 g paprikás kolbász
- 2 szelet serrano sonka
- 2 szelet bacon
- 2 gerezd fokhagyma felszeletelve
- 1 fej vöröshagyma apró kockákra vágva
- kis csokor só, bors
- 1 konzerv darabolt paradicsom
- pár csepp balzsamecet
- 50 g parmezán
Tripla húsos spagetti
Hozzávalók
- 200 g spagetti
- 60 g paprikás kolbász
- 2 szelet serrano sonka
- 2 szelet bacon
- 2 gerezd fokhagyma felszeletelve
- 1 fej vöröshagyma apró kockákra vágva
- kis csokor só, bors
- 1 konzerv darabolt paradicsom
- pár csepp balzsamecet
- 50 g parmezán
A tésztát sós vízben kifőzzük, és leszűrjük.
A kolbászt, a sonkát és a bacont felszeleteljük, megpirítjuk, majd rárakjuk a felszeletelt fokhagymát és az apróra vágott hagymát, sózzuk, borsozzuk, és üvegesre pároljuk. Ezután felöntjük a darabolt paradicsommal, vízzel, balzsamecettel. 10 percig rotyogtatjuk, a végén belereszeljük a parmezánt. A tésztával tálaljuk.
Ha tetszett a tripla húsos spagetti receptje, csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!