Hirdetés

Hozzávalók

2
személyre
+

A szószhoz

Hozzávaló kipipálva
15 g vaj
Hozzávaló kipipálva
6 db zöld spárga
Hozzávaló kipipálva
1 marék zöldborsó
Hozzávaló kipipálva
1 csipet só
Hozzávaló kipipálva
1 csipet bors
Hozzávaló kipipálva
2 gerezd fokhagyma
Hozzávaló kipipálva
½ db citrom leve
Hozzávaló kipipálva
2 ek krémsajt

A tálaláshoz

Hozzávaló kipipálva
200 g tészta
Hozzávaló kipipálva
2 ek reszelt parmezán a tetejére
Bevásárlólistához adom

A bevásárlólista támogatója a:

Hirdetés

Zöldspárgás, krémsajtos pasta

A zöldspárga a világ egyik legtutibb zöldsége, ami ebben a pastában is nagyon príma lesz. Nem viccelünk, tényleg pillanatok alatt elkészíthető és isteni finom, ráadásul csak pár hozzávalóra lesz szükségetek!
Kipróbáltam, jóóó lett!
14
Hirdetés

Hozzávalók

2
személyre
+

A szószhoz

Hozzávaló kipipálva
15 g vaj
Hozzávaló kipipálva
6 db zöld spárga
Hozzávaló kipipálva
1 marék zöldborsó
Hozzávaló kipipálva
1 csipet só
Hozzávaló kipipálva
1 csipet bors
Hozzávaló kipipálva
2 gerezd fokhagyma
Hozzávaló kipipálva
½ db citrom leve
Hozzávaló kipipálva
2 ek krémsajt

A tálaláshoz

Hozzávaló kipipálva
200 g tészta
Hozzávaló kipipálva
2 ek reszelt parmezán a tetejére
Bevásárlólistához adom

A bevásárlólista támogatója a:


Hirdetés

Egy serpenyőben megolvasztjuk a vajat. Közben a spárgák alsó, fás részét letörjük és eldobjuk, a többit pedig kisebb darabokra vágjuk és a vajra dobjuk. Mehet hozzá a zöldborsó is, sózzuk, borsozzuk. A fokhagymákat felszeleteljük és a serpenyőbe dobjuk. Hozzáfacsarjuk a citrom levét, kicsit pároljuk őket, majd hozzákeverjük a krémsajtot is. Két adag tésztát forró, enyhén sós vízben kifőzünk. A tészta főzővizéből még 1-2 evőkanálnyit a mártáshoz keverünk, majd hozzáadjuk a tésztát is. Alaposan átforgatjuk és reszelt parmezánnal tálaljuk!

Hirdetés
Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?