Hirdetés

11 különleges ízvilágú jégkrém a világ minden tájáról

Pasta édesköménnyel és szalámival

A lényege: a cucc!
Hirdetés

11 különleges ízvilágú jégkrém a világ minden tájáról

Képzeljünk el egy szép nyári napot, 40 fok az árnyékban, olvad a beton, mi meg vágyunk valami jéghidegre. Lemegyünk a kisboltba, de ott meg csak az unalomig ismert jégkrémek várnak. Bár a rossz hír az, hogy a lentebbiekből egyik sem kapható itthon, azért elgondolkodhatunk egy petíción, hátha behozzák őket ide is...
Hirdetés

Huffington Post

1 – Haagen-Dazs Mogyoróvajas Pite

Nem elég, hogy mogyoróvaj, de még az ebből gyártott pite ízét veszi fel – álljunk meg egy pillanatra néma csöndben ezért. Elérhető az Egyesült Államokban.

2 – Pisztáciás Cornetto

Na, ez pont úgy néz ki, mintha csak simán mentás lenne, de azért azt érezzünk, hogy sokkal jobb annál. Elérhető Indiában.

3 – Carte D’Or Muffin jégkrém

Nem kell semmi rosszra sem gondolni, a süteményről beszélünk, sőt, ahogy elnézem, még apró darabkákkal is dúsították. Nem tudni, hol érhető el, de ha kiderül, szóljatok!

4 – Ananászos Málnás Calippo

Brit tudósok kimutatták, hogy ez a verzió egymilliószor jobb mint a sima, uncsi, narancssárga verzió. Elérhető Ausztráliában.

5 – Ben & Jerry’s Banános Mogyoróvajas frozen yogurt (fagyasztott joghurt)

Az egy dolog, hogy sokak szerint ez a világ legjobb fagyija, de most még a diétázóknak is egy tökéletes választás lehet. Vagy nem. Elérhető az USA-ban.

6 – Brownie Maxibon

A Nestlének erről a nyalánkságáról mondjuk nem csodálom, ha nem sokat hallottunk még, de a képet elnézve ez is jöhet, bármikor. Elérhető Európában.

7 – Citromos Cornetto

Ha valaki nem elégedne meg a standard változatokkal, akkor ez a hűsítő, citrusos verzió minden bizonnyal ki fogja elégíteni minden ilyen irányú igényét. Elérhető valahol Európában.

8 – Ben & Jerry’s Red Velvet torta

Ha valaki nem tudná, a Red Velvet cake egy krémsajttal készült, kakaós torta, a piros meg lehet bármilyen hasonló színű bogyós gyümölcs. Elérhető az USA-ban.

9 – Almás pités Magnum

És most nem a dús bajszú magánhekusra gondolunk. Nyilván az “anyádnak majd azt mondjuk, megettük mindet” almáspite mellett van még benne csoki is bőven. Már nem elérhető sehol, limitált kiadás volt.

10 – Piros bogyós Vienetta

Az egy dolog, hogy tele van nyomva finomabbnál finomabb gyümölcsízekkel, de a legizgalmasabb a tetején lévő kicsiny rózsaszín szívecskék. Ez is csak időszakos ajánlat volt, manapság nem kapni.

11 – Ben & Jerry’s Ananászos és passiógyümölcsös frozen yogurt

Az ananász miatt ajánlom minden férfitársamnak, a passiógyümölcs meg már csak hab a tortán… nem szó szerint, nyilván. Kapható az USA-ban.

Forrás: Metro

MI IS CSINÁLTUNK ÁM MENNYEI FAGYIKAT, NEM IS EGYET, HANEM HÁRMAT!!!

Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?

Később módosíthatod a beállításaidat
Cookie beállítások