Hirdetés
Karácsonyi menü

3 fogásos magyaros menüsort keresel? Ne is menj tovább!

Fahéjas-diós babka

Nem csak húsvétkor lehet babkát enni!
Hirdetés

3 fogásos magyaros menüsort keresel? Ne is menj tovább!

Zseniális volt az Unicef pop-up étterem, úgyhogy csak javasolni tudjuk, hogy nyissatok ti is éttermet egy napra! Hoztunk hozzá egy 3 fogásos magyaros menüsort.
Hirdetés

Már biztosan tudjátok, hogy június 22-én étteremmé alakultunk, hogy az Unicef munkáját támogatva segítsünk a világ legelesettebb gyermekein. A menük teljes árát az Unicefnek ajánlottuk, és arra biztatunk titeket, hogy tegyetek ti is hasonlóan! Találjatok ki egy időpontot, egy menüt (ebben segítünk most nektek), és csináljatok egy Facebook-eseményt, ahol az ismerőseitek csatlakozhatnak hozzátok! Dobjátok össze a menü árát, és segítsetek a rászoruló gyerekeken! További részleteket itt találtok.

 

Előétel: Zöldborsóleves

A zöldborsóleves sokunk kedvence, de mégis mindenki kicsit másképp készíti. Zének van egy jól bevált receptje, amit még az édesanyjától tanult. Nyáron tökéletes menüindító, ha nem akartok nagyon nehéz étellel kezdeni. Persze készíthetitek tésztával is, de szerintünk a legfrankóbb vajas galuskával!

Ha egy kicsit erősebb fogással indítanátok, kipróbálhatjátok a Jókai-bablevesünket is.

Főétel: csikós tokány

A magyar konyha egyik legősibb húsétele a tokány. Ha tényleg magyaros menüt szeretnétek összerakni a vendégeiteknek, akkor ezért nagyon hálásak lesznek. Pakoljatok mellé jó sok galuskát!

Desszert: Túrós palacsinta

Hát ki mondana nemet egy ilyen desszertre? Tuti, hogy kerek lezárása lesz a menünek, ha pedig nagyon meleg van, akkor a túrót nyugodtan cseréljétek le kakaóra, karamellizált almás töltelékre vagy baracklekvárra!

Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?

Később módosíthatod a beállításaidat
Cookie beállítások