Hirdetés

4 pékáru recept a kedvenceink közül

Avokádókrémes quesadilla korianderes salsával

Vega, de nagyon cuccos!
Hirdetés

4 pékáru recept a kedvenceink közül

Hirdetés

Szerintünk mindig mindenből a házi a legjobb. Így van ez persze a pékárukkal is. Most összeszedtük egy listába a kedvenceinket, hogy ti is sütödét csinálhassatok a lakásból hétvégén.

Házi bagett

Fotó: Fördős Peti

 

A házi kenyérnél kevés jobb dolog van. Ropogós kéreg, puha belső és mindez még kicsit melegen. Persze ezt csak akkor tapasztalhatjuk, ha időben odaérünk a pékségbe, VAGY elkészítjük magunknak otthon. Nézzétek meg ezt a videót, biztosak vagyunk benne, hogy kedvet kaptok hozzá és a hétvégén finom kenyérillat lengi majd be a konyhátokat. VIDEÓ

 

Tökmagos pogácsa

Fotó: Szilágyi Nóra

 

Egy kosárnyi friss, puha, meleg pogácsának azt hiszem kevesen tudunk ellenállni. Mi most extrán felturbóztuk burgonyával, krémsajttal, tejföllel és apróra vágott pirított tökmaggal is a tésztát, hogy extrafinom legyen a végeredmény! Próbáljátok ki ti is mert egyszerűen fenséges lett!

 

Tigris kenyér

Fotó: Szilágyi Nóri

 

Ki ne szeretné a friss, még meleg kenyeret, csak úgy önmagában is vagy egy kevés vajjal? Hát persze, hogy mindenki! Ha nem akartok kovászt készíteni és sokat babrálni egy kenyérrel, akkor ez lesz a ti receptetek! Ropogós külső, puha belső, ráadásul tök menőn is néz ki!

Focaccia variációk

Fotó: Puskás Nóri

 

Az Olaszországban igazi street food kajának számító focacciáért nem kell órákat utaznunk és a helyi mammáktól kérni a klasszikus receptet. Van ugyanis egy jó hírünk ezen étel kedvelőinek, mégpedig, hogy itthon is eltudjátok készíteni a klasszikus, olasz, mindenféle jóval telepakolt tésztát. Ráadásul nem is egy, hanem egyből három szuper variációt mutatunk nektek!

 

 

 

 

 

 

 

Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?

Később módosíthatod a beállításaidat
Cookie beállítások