Hirdetés

5 + 1 király recept hallal

Fehércsoki-krém

Kenjétek kenyérre, mint a csokis-mogyorós krémeket!

Grillkebab

Isteni grillezettcukkini-salátával!
Hirdetés

5 + 1 király recept hallal

Mióta tudjuk, hogy milyen fájdalmasan kevés halat fogyaszt a magyar, célul tűztük ki, hogy legalább egyszer egy héten rávegyünk titeket a fogyasztására. No, hát most akkor le is tudhatjátok a következő bő másfél hónapot, ha elkészítitek a mi kedvenc halas kajáinkat!
Hirdetés

Fish and chips

Az egyik legklasszabb dolog, amit az angoloknak köszönhetünk, nem lehet más, mint ez a sörbundás csoda, a Fish and chips! Ezt az ételt még azok is szokták szeretni, akik amúgy vonakodnak a haltól, a gyerekek pedig egyenesen imádják! 

Harcsafasírt-paprikás túrós csuszával 

Ez pedig az egyik legjobb, amit mi adtunk a világnak! Ez nem a klasszik verzió, mert Ákos csavart rajta egyet, de legalább olyan jó, ha nem még jobb! Ha szerettek kísérletezni és új köntösbe bújtatni régi klasszikusokat, mindennnnképpen menjetek rá. A szerkesztőségben osztatlan volt a siker! 

Ázsiai lazacnyársak mentás-uborkás kuszkusszal 

Most már tényleg felhőtlen örömök közt tombolhatnak a grillpartik, szóval kérdés sem volt, hogy hozunk nektek egy ilyen receptet is. Természetesen akkor is nekiállhattok, ha „csak” egy grillserpenyő van kéznél, de szabad tűzön még jobb lesz. Ez a mentás-uborkás kuszkusz semmiképp se maradjon le, mert az egyik legkirályabb nyári köret, legyen szó bármilyen hús kíséretéről! 

Jamaicai, sörben marinált pisztráng 

Pontosan tudjuk, hogy Jamaica miről híres, de most azt hagyjuk. 😀 Képzeljétek, enni is szeretnek, és ha már így van, felszisszentenek mellé egy doboz jóféle barna sört, ami aztán mehet bőséggel a halra is. Annyi íz és illat keveredik ebben a fantasztik receptben, hogy vétek lenne kihagynotok!! 

OMG: így készül a mekis halas burger 

Tegyük a kezünket a szívünkre – vannak pillanatok az életben, amikor egyszerűen nincs jobb a gyorskajánál, igaz? Aha, egészen addig, amíg ki nem derül, hogy otthon legalább olyan jól meg tudjátok csinálni, és még autóba se kell érte pattanni. Most a mekis halburger receptjét sajátíthatjátok el, ami után eszetekbe se jut majd többet rendelni. 

Ricottás tonhalgolyók

Ez a recept azoknak szól, akik néhanapján rákívánnak valami halas cuccra, de nem rajonganak azért az erőteljes ízvilágért. Igaz, hogy olajban kell kisütni, de ha jól leitatjátok róla a felesleget és mellécsaptok némi salátát, tökéletes könnyű nyári vacsi. 

Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?

Később módosíthatod a beállításaidat
Cookie beállítások