Hirdetés

5 + 1 király snack hétvégi sorozatmaratonokhoz

Teljes kiőrlésű bagel

Bónuszként a híres-neves „bagel spice mix” receptjével.
Hirdetés

5 + 1 király snack hétvégi sorozatmaratonokhoz

Persze-persze, minden hétvégére vannak világmegváltó tervek, mint hogy elmegyünk edzeni, megírjuk a beadandót, megtanulunk hollandul. Ezeknek általában az a vége, hogy a legnagyobb elégedettséggel hajtjuk álomra a fejünket a tudattal, hogy ledaráltunk egy teljes évadot az aktuális kedvenc soriból. Ehhez jön most pár szuper snack!
Hirdetés

Egészben sült hagyma sörtésztában

Vagyis a legjobb dolog, ami egy hagymával történhet. Legjobb benne, hogy gyerekjáték az egész – már ha eltekintünk a bő olaj részétől. Szóval a lényeg, hogy baromi hamar megvan, pofonegyszerű és nagyon finom! 

Halas socca és extrán ropogós tempura 

Tény, hogy ez nem feltétlenül a ropogtatnivaló kategória, de annyira jó, hogy nem tudtuk kihagyni, és végeredményben igazából ropog. 😀 Arról nem is beszélve, hogy mégis mikor találkoztatok olyan panírral, amibe vodka – igen, vodka! – kerül? Na, ugye, hogy katt! 

Parmezános sült krumplinudli fokhagymás tejföllel

Csodálatos és ezzel együtt – vagy éppen ezért – nem túl diétás nassunk következik. Gyakorlatilag félálomban is elkészíthető, annyira egyszerű, cserébe abbahagyhatatlan cucc. Ha a csajoddal/pasiddal bújtok össze, óvatosan a fokhagymával! 

Baconbe tekert répa 

Kattintás után látható, hogy ehhez egy saláta is tartozik, de ez esetben a baconös répa hozza meg az üdvözülést. Egyben kiváló példa arra, hogyan tegyünk hízlalóvá másfél perc alatt egy zöldséget. 😀 Amennyiben tényleg csak a répát csináljátok meg, úgy a sütési időt leszámítva nagyjából 5 perces munkával elégedetten huppanhattok a kanapéra.

Vega taco shell

Ezek a jó fej kis tacók olyannyira jó fejek, hogy teljesen multifunkcionálisan működnek. Ha kell, sorozatmaratonokhoz asszisztálnak, ha kell, vendégváróként funkcionálnak, de ha úgy hozza az élet, a gyerek szülinapján csalnak mosolyt az arcokra. Nekünk most az első a lényeg, amihez nagyjából egy lábasra és egy sajtreszelőre lesz szükséged. Meg a távirányítóra, és pont. 

Vega taco shell

Csicseriborsóchips házi kesuvajas mártogatóssal 

Az a szörnyű jó hírünk van, hogy attól még, hogy csicseriborsóból készül, nem lesz kevésbé bűnös. Ez a cucc a kevésbé megúszós fajtából való, de ha egyszer nekiláttok, garantáljuk, hogy nem merül majd feledésbe! A kesumártogatós szintén megér egy próbát, más, akár édes nassokhoz is remekül passzol. 


Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?

Később módosíthatod a beállításaidat
Cookie beállítások