Hirdetés
Bespájzolva

5 + 1 legjobb kaja szilveszteri macskajajra

Vegán húsgolyós-paradicsomos spagetti

Feketebab-golyókkal!

Kardamomos tekercs

Ha nincs otthon kardamom, használhattok fahéjat vagy kakaóport is.
Hirdetés

5 + 1 legjobb kaja szilveszteri macskajajra

Arra az esetre, ha kicsit túltoltátok volna a szilvesztert, vagy az év bármely napján elszámoltátok volna a befogadóképességet, összeszedtük nektek a legklasszabb receptjeinket másnaposság ellen.
Hirdetés

Parasztreggeli 

Jani azt javasolja, hogy ezt akkor készítsétek el, ha húzós napotok lesz. Nos, akkor sem hülyeség, de úgy is működik, ha az este volt az. Annyival megkönnyíthetitek a dolgotokat, hogy dobjátok belőle a főtt krumplit, mert anélkül is nagyon cuccos lesz. Ha ettől nem lesztek jobban, akkor semmitől! 

Pho leves

Abban szerintem mindannyian egyet tudunk érteni, hogy a másnapos gyomornak (és léleknek) majdnem semmi nem tud olyan jólesni, mint egy tányér gazdag húsleves. Valószínűleg hallottatok már ennek a vietnami verziójáról, ami a pho (ejtsd „fő”). Hazudnánk, ha azt mondanánk, hogy ez a legmegúszósabb leves a világon, de az tuti, hogy visszahoz az életbe. 

Másnapos zabkása 

Ha már „sejthető”, hogy másnap nem a kakasokkal együtt vet majd ki magából az ágy, akkor lesz nagyon hasznos ez a recept, mert már este össze lehet dobni a nagyját. Ez azért jó, mert reggel már akkor is fogyaszthatod, ha az éles tárgyakat még messze elkerülnéd. 

Frankfurti leves

Vissza a levesfrontra, mert hát mit csináljunk, ha még nyáron is az ilyenkor a legjobb?! Semmit, készítsük el, és várjuk a csodát, mert hamarosan érkezik! Mi több, ez a leves még megúszós is! 

Nyíregyházi gyrostál 

Lilla és a szerkesztőség abszolút és első számú kedvence, ami igazából nemcsak másnaposság ellen, de télen-nyáron, hóban-fagyban, esőben és napsütésben is a legjobb, amit ehettek! 😀

Zöld smoothie 

Bár az okosok azt mondják, hogy ha beütött a macskajaj, akkor kerülni kell a koffeint, mivel a másnaposságot alapvetően a dehidratáltság okozza. Ennek a smoothie-nak az alapja zöld tea ugyan, de van még benne egy csomó más is, aminek garantáltan örülni fog a kis testetek. 

Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?

Később módosíthatod a beállításaidat
Cookie beállítások