Hirdetés
Karácsonyi menü

5+1 kedvenc csirkés receptünk

Hirdetés

5+1 kedvenc csirkés receptünk

Hirdetés

Abban valószínűleg sokan egyetértünk, hogy a csirkés receptek mindig jól jönnek. De azért reméljük ti sem mindig ugyanazt készítitek, hiszen izgalmasabbnál- izgalmasabb receptek bujkálnak nálunk. Na jó, igazából annyira nem bújtak el, de hogy még inkább megkönnyítsük a dolgotokat, most összegyűjtöttük nektek a kedvenc csirkés receptjeinket.

1A legkirályabb sörkorcsolya: pikáns csirkeszárnyak

Fotó: Szilágyi Nóri

Jó csirkeszárny receptért sem kell már messzire mennetek, hiszen most épp egy ilyet hoztunk el nektek. Ez az az alapanyag, amit bármilyen finom páccal fel tudtok turbózni és egy korsó jéghideg sör társaságában elképesztő élményben lehet részetek. Ha lehet még egy kis útravaló tanácsunk az életben számotokra, akkor azt mondanánk, hogy rögtön háromszoros mennyiséget készítsetek belőle, mert nagyon addiktív cucc! VIDEÓ

2. Így készíts csirke tikka masala-t házi naan-nal!

Fotó: Szilágyi Nóri

Az a jó az indiai konyhában, hogy rengeteg fűszert lehet használni és kell is. Ez a csirke tikka masala is erről szól, fűszeres-joghurtos ragu, omolósra sült csirkecombok. Ha ez mind nem lenne elég, készítettünk hozzá egy isteni, foszlós naan kenyeret, amit jól bele kell mártani a szaftba és mind megenni! VIDEÓ

3. Sütőben sült ropogós csirkefalatok pikáns mázban

Fotó: Szilágyi Nóri

Ha valaki odavan a partikajákért és a fűszeresebb, pikánsabb ízvilágért, az imádni fogja ezt a csirkét. Ráadásul nem olajban sül, így még azt is ráfoghatjuk, hogy egészséges, sőőőt még elkészíteni sem bonyolult!

4. Zé konyhai tippjei:Így süsd a tökéletes natúr csirkemellet

Fotó: Gerócs Balázs

Szerintünk nagyon fontos, hogy ha már natúr csirkemellet csinálunk, akkor az igazán szaftos és tökéletes legyen. Hogy ez biztosan sikerüljön, VIDEÓT is mutatunk róla. 

5. Ez a tökéletes töltött csirkemell

Fotó: Puskás Nóri

Csirkemellet ettünk már rántva, grillen, sütve, főzve… most pedig jól megtöltöttük minden földi jóval. És mivel itt a tavasz, dobtunk mellé zöldbabot meg újburgonyát is!

+1 És végül recept helyett egy poén: számoljátok meg, hogy a képen hány kiskutyát és hány rántott csirkét láttok. Jó főzőcskézést és szórakozást kívánunk mindenkinek! 😀 

Forrás

Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?

Később módosíthatod a beállításaidat
Cookie beállítások