Hirdetés

6+1 őrült tárgy, ami nem hiányozhat a kajafanatikusok életéből

Csirkebecsinált leves

Kissé citromos, picit tejszínes, nagyon zöldséges leves, amit egész évben ehettek!

Sós túrós pite

Szuperegészséges kajaötlet!
Hirdetés

6+1 őrült tárgy, ami nem hiányozhat a kajafanatikusok életéből

Tudjátok, nálunk minden a kaja körül forog, na de az még számunkra is új, hogy vannak emberek, akik annyira fanatikusak, hogy akár töltelékként is szívesen ejtőznek egy ételnek álcázott alkalmatosságban. Összeszedtünk nektek néhány irtó menő, közkedvelt ennivalóra emlékeztető kiegészítőt, melyekkel elég jól lehet villogni a haverok előtt
Hirdetés

#1: Burrito takaró

Most kiderülhet, mennyire szereted a burritót. Egy fazon kitalálta, hogy készít egy burrito kinézetű takarót, és lehetővé teszi számunkra, hogy bármikor töltelékek lehessünk a mexikói tortillalapban, amikor csak kedvünk támad.
Az ára: 29.95 USD

Burrito takaró

Fotó: https://www.officialburritoblanket.com

#2: Kenyér párna

Gluténérzékenyeknek jó ötlet lehet a kenyér iránti vágyakozásuk kielégítésére ez a párna. Eléggé vicces darab lehet a kanapén dekorációként figyelő vekni a nappaliban.
Az ára: 12.68 USD

Kenyér párna

Fotó: https://www.amazon.com/Simulation-Pillow-Lumbar-Cushion-Stuffed/dp/B0773LCSF2

#3: Kenyér mamusz

Ha nem lenne elég kenyérre hajtani a fejünket, rendelhetünk arra emlékeztető házipapucsot is mellé. Képzeljétek csak el, mekkorát nőnénk a cimborák szemében, ha kenyér-cipőben slattyognánk oda ajtót nyitni nekik.
Az ára:19.99 USD

Kenyér mamusz

Fotó: https://www.firebox.com/Bread-Slippers/p8728

#4: Dinnye sátor

Mostantól bárhol aludhatunk görögdinnye-szeletben, ahol csak kedvünk támad. A sátorra nézve rögtön összefutott a nyál a számban. Vajon a madarakra is ilyen hatással van?
Az ára: 499 USD

Dinnye sátor

Fotó: fieldcandy.com

#5: Pizza hálózsák

Pizzarajongók, figyelem! Ebben a zöldségekkel megpakolt olasz finomságban édesdeden szenderülhetünk álomba, amikor úgy tartja kedvünk. Bebújunk a zsákba, a pizza szélére hajtjuk a fejünket, és közben ölelgetjük a zöldségeket. Briliáns!
Az ára: 200 USD

Pizza hálózsák

Fotó: Bfiberandcraft

#6: Hamburger ágy

Totál őrültnek kell lenni ahhoz, hogy valaki arra vágyjon, hogy egy réteg legyen éjszakánként ebben a sajtburger kinézetű ágyban. És az az ember is totál őrült lehet, aki ezt kitalálta.

Hamburger ágy

Fotó: hamburgerbed.com

+1: Rántott húsos ágynemű

Tuti magyar vér csörgedezik az ereiben annak, aki ezt az ágyneműt tervezte. Rántott husi, főtt krumpli, savanyú uborka. Az ötletgazda nálunk már milliárdos lenne.

Rántott húsos ágynemű

Fotó: pantuniestal.com

Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?

Később módosíthatod a beállításaidat
Cookie beállítások