Hirdetés

7 magyar instagram-oldal, amitől megjön az étvágyatok

Tripla csokis cannoli

A ütéséhez speckó fémcsőre lesz szükségetek, de ilyet a nagyfaterotoknál is találhattok

Tripla húsos spagetti

Ha már vágytok valami igazán húsos dologra, akkor ez a ti receptetek.
Hirdetés

7 magyar instagram-oldal, amitől megjön az étvágyatok

Hirdetés

Tudjuk, hogy ti is imádjátok az Instagramot böngészni….mi is így vagyunk ezzel, főleg ha kajákat nézegethetünk. 🙂 Ebben a posztban összeszedtük nektek az általunk legjobbnak tartott magyar instagrammerek oldalait. Ha úgy gondoljátok a tiéteknek is ott lenne a helye, akkor írjátok meg kommentben!

breakfastloverlili
Lilit eredetileg azért szerettük, mert minden nap egy új chia pudingról töltött fel képet, újabban azonban úgy néz ki már nem csak a díszítést váltogatja, hanem a kontinenseket is 😀 Nem baj, mi örülünk, hogy utazgat és így még sokszínűbb fotókat láthatunk tőle.

bazsalikomoskert
Mariann kiskora óta rajong a kertekért, insta oldalának elnevezése pedig saját bazsalikomos kertjére utal. Receptjei mindig valamilyen király fűszert tartalmaznak, tortáit például időnként cukorborsó virággal, édeskömény bimbóval és hagymavirággal díszíti.

szotyi_creations
Bea oldalán minden ízlelőbimbónkra jut valami finomság. Imádjuk, hogy gyerekei mellett ilyen igényes kajákra és képekre jut ideje.

izboltiz
Réka instája tele van jobbnál-jobb gasztrofotókkal, de nála inkább a sütiké a főszerep. Ha sajttortákat, lepényeket, piskótákat és egyéb édes cuccokat nézegetnétek, keressétek fel az oldalát.

minimaltemptations
Winkler Ági követői eléggé megsokszorozódtak az utóbbi időben Instagramon. Ez nem lehet véletlen, hiszen állandóan újabb kajákkal és terülj-terülj asztalkámmal rukkol elő.

csehirenike
Ha ti is imádjátok a színes, ütős tortákat, nézzetek rá Reni oldalára. Garantáljuk, hogy utána ti is sóvárogni fogtok egy kis édesség után és talán még sütni is nekiálltok.

suridomi
Domi instája maga a cukorsokk. De komolyan, olyan tortákat találtok nála, hogy elájultok. Emeletesek, alakokat öltenek vagy csak szimplán tortaformájúak…mindegy, mert az összes nagyon guszta.

 

Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?

Később módosíthatod a beállításaidat
Cookie beállítások