Hirdetés
Instant

7 nap, 7 recept – ételek, amik nélkül nem telhet el a nyár

Majonézes tojássaláta

10 perc után ez a kaja megmentheti az esti bulit, kiváló reggelire és tízóraira is.
Hirdetés

7 nap, 7 recept – ételek, amik nélkül nem telhet el a nyár

Mondanunk sem kell, hogy vannak olyan ételek, amiket hiába lehet bármikor elkészíteni, azért mégiscsak nyáron/vízparton/haverokkal elfogyasztva esnek a legjobban. A teljesség igénye nélkül álljon itt a 7 kedvencünk – pipáljátok ki mind!
Hirdetés

Tojásos nokedli 

Nem fogunk hazudni, a nokedliszaggatás nem a legélvezetesebb dolog, ami egy konyhában történhet az emberrel, de hát egyszerűen nem lehet nokedli nélkül élni, és pont. Van is hozzá egy perfekt receptünk Lajostól, de még jobb, ha megkéritek a nagyitokat, mutassa meg, neki mi a titka, és közben beszélgessetek egy jót. 🙂 A fejes salátát el ne felejtsétek mellőle!

Tojásos lecsó bográcsban

Az örök klasszikus, ami tényleg nyáron a legjobb, hiszen ilyenkor lehet (nem horror áron) a legpirosabb, legédesebb paradicsomokat levadászni. Még több lecsós receptért ide kattintsatok!!

Grillezett hekk uborkás szósszal 

Oké-oké, ez nem az a szuperklasszik változat, amit a vízparti büfékben megszokhattatok, de higgyetek nekünk, legalább olyan ütős, és végül is a vízpart is ott van Janival. 😀 Az pedig csak hal a tortán, hogy sokkkkal egészségesebb, mint az olajban sült kispajtása, szóval ezután kevesebb bűntudattal vethetitek rá magatokat listánk következő pontjára. 

Lángos

Ez tééényleg az az étel, ami nélkül NEM TELHET EL NYÁR. Szerintünk legalábbis elég ritkán van olyan, hogy valaki kinéz a lakása ablakából, elmosolyodik a havas latyakos januári táj látványától, majd felpattan a kanapéról és elkiáltja magát: „Az atyaúristenit, de ennék most egy lángost!”. Nyáron viszont annál többször, szóval ha idén már nem juttok el vízpartra, az se tartson titeket vissza, készítséteket el otthon, aztán pakoljátok meg, amivel csak szeretnétek. 

Túrós palacsinta 

Találkoztatok már olyan emberrel, aki nem szereti a palacsintát? Akkor jó, mert mi sem. Az már igazából teljesen mindegy, hogy mivel töltitek meg, mert a palacsinta már önmagában, tök csupaszon is az egyik legeslegkirályabb dolog a világon. 

Kávéfagyi 

Még csak véletlenül se szegje kedveteket, ha esetleg nincs fagylaltkészítő gépetek (egyébként nekünk sincs), mert annak hiányában is tökéletes házi fagyit lehet csinálni. Tény, hogy így egy kicsivel több meló, de annál édesebb lesz a végeredmény. A reggeli kávédat is simán feldobhatod vele, és máris szebben indul a nap! 

Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?

Később módosíthatod a beállításaidat
Cookie beállítások