Hirdetés
Instant

7 nap, 7 recept szezonális alapanyagokkal

Céklás borjúraguleves

Csak a színe csajos

Sajttal-juhtúróval töltött rántott cukkini

Magasabb szintre emeltük a rántott cukkinit
Hirdetés

7 nap, 7 recept szezonális alapanyagokkal

Hirdetés
Nemcsak a pénztárcánknak, de a testünknek és a tágabb környezetünknek is jót teszünk azzal, ha nem decemberben akarunk mindenáron barackot vagy júliusban céklát enni. A föld kedves kis körforgásának köszönhetően minden szezonban fantasztikus ételeket készíthetünk, ennek fényében jöjjön hát a téli kiadás!
Hirdetés

Póréhagyma-krémleves

Nincs olyan, hogy a krémleves rossz döntés, különösen télen. A póréhagyma valamiért kevésbé népszerű itthon, pedig levesnek, salátának és önmagában is szuper zöldség. Ha valaki úgy érzi, hogy nem tud lemondani a húsról, elkészítheti pirított baconnel vagy kolbásszal. A vegánoknak pedig ezt az isteni levesbetétet ajánljuk. 

Kecskesajtos-zsályás édesburgonya-pite 

Ha valami igazán különleges receptre éheznétek, hogy megtörjétek a szürke hétköznapokat, hát ez az! Az édesburgonya és a kecskesajt valami eszméletlen páros, és fogadjunk, hogy még sosem próbáltátok. Na de most itt az idő, elő azzal a piteformával és lássatok hozzá! Még több szezonális sós tartért erre és erre fáradjatok. 

Sültcékla-krémes rizottó

Nem tudjuk, ti hogy vagytok vele, de mi egyszerűen imádjuk a céklát, meg a rizottót is, így nem is volt kérdés, hogy elkészítjük pirospozsgás szerelemgyermekét. Ennél jobb rizottó a világon nincs, szép a színe, krémes az állaga, az ízétől pedig párás lesz a tekintet. Ne is gondolkozzatok, csak csináljátok meg! Ha ti se tudtok betelni a céklával, itt találjátok a kedvenc receptjeinket! 

Tökéletes székelykáposzta

Székelykáposzta-recept nélkül sem élet az élet, úgyhogy íme! Lajos egy igazi békebeli verzióval készült, ami nemcsak eszméletlen finom, de még megúszós is. Úgy készüljetek, hogy tutira visszatapsolja majd a család! 

Lila káposztás rétes

A lila káposzta mellett szintén nem mehetünk el, hogy ne csak mindig köretként szolgáljon, amit például így meg így lehet elkészíteni. A káposztareszelés ugyan nem a legfelemelőbb konyhai munkák egyike, de gyanútlan párotokkal köthettek egy biztosra vehető fogadást, és máris pipa. 😀 Csak viccelünk, ezen tényleg túl kell esni, de a végeredmény tutira kárpótolni fog. Ha nem volt elég a káposztából, itt találjátok a legcuccosabb recepteket! 

Gesztenyés-húsos empanadas

Vacsira is tuti recept, de ha kisebbre csináljátok őket, vendégváró falatkáknak is tökéletes. A tölteléket gyerekjáték elkészíteni, csak a tésztával kell egy kicsit szöszölni, de igazán nem vészes, úgyhogy hajrá! 🙂 Ha szerintetek a gesztenye édesen az igazi, ímhol a legjobb desszertjeink. 

Sütőtökös hummusz

Lusták, figyelem! Ez a ti hummuszreceptetek, amiben ráadásul van egy klassz sütőtökös csavar, nehogy már unalmas legyen. Sietős reggelekre vagy váratlanul betoppanó vendégeknek is hibátlan. Maxoljátok ki a sütőtökszezont és kattintsatok ide még több receptért. 

Hirdetés
Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?

Később módosíthatod a beállításaidat
Cookie beállítások