Hirdetés

Egy teljes menüsor, ha szabadtéri főzést terveztek a barátokkal

Tökös-sajtos muffin

A sós muffin király!
Hirdetés

Egy teljes menüsor, ha szabadtéri főzést terveztek a barátokkal

Menjetek ki a kertbe, a szabadba, és hívjátok meg a barátaitokat vacsira!
Hirdetés

Nyáron egy napra étteremmé alakultunk, hogy az Unicef munkáját támogatva segítsünk a világ legelesettebb gyermekein. A menük teljes árát az Unicefnek ajánlottuk, és arra biztatunk titeket, hogy tegyetek ti is hasonlóan! Találjatok ki egy nyári időpontot, egy menüt (ebben segítünk most nektek), és csináljatok egy Facebook-eseményt, ahol az ismerőseitek csatlakozhatnak hozzátok! Dobjátok össze a menü árát, és segítsetek a rászoruló gyerekeken! További részleteket itt találtok.

 

Ital: Uborkás-proseccós limonádé

A nyári hőségben nincs is jobb, mint egy frissítő limonádé. Pláne, hogy ha még némi alkohol is van benne, amivel akár egy szuper kerti partit is megalapozhattok 🙂 Persze akár durvulhattok is, és löttyinthettek bele némi vodkát, de akár ki is hagyhatjátok az alkoholt, hogy egy igazi frissítő, akár gyerekek által is iható limonádét kapjatok!

Előtétel: Az ultimate antipasti tál

Ha szeretnétek egy igazán villantós előétellel meglepni a vendégeket, akkor ez az olasz antipasti tál tökéletes lesz!

Főétel: A világ legjobb csirkepörköltje

Lehet, hogy nem találjátok először lehengerlőnek ezt a főételt, viszont nagyon jól oldja a kezdeti feszültséget, ha a szabadban bográcsoztok egyet, hiszen itt mindenki be tud segíteni, ha látják a folyamatokat. Ha te éppen beszélgetsz, valaki úgyis lesz a bogrács körül, aki megkeveri a pörköltet. 🙂

Desszert: Áfonyás-vajas pite

Ez a pite annyira áfonyás, hogy alig látszik ki a tészta belőle és brutál szaftos a vajtól. A jó benne, hogy ha szabadban vagytok, ezt előre meg tudjátok csinálni, és mivel nem krémes, így könnyen magatokkal tudjátok vinni, vagy ki tudjátok tenni a piknik közben.

Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?

Később módosíthatod a beállításaidat
Cookie beállítások