Hirdetés
Instant

Ez a 4 kedvenc dzsem receptünk

Mikrós kínai büfés rizs

Tudtátok, hogy a mikróban rizst is lehet főzni?

Szüreti részeges csirke

Az egészhez csak egy serpenyő kell
Hirdetés

Ez a 4 kedvenc dzsem receptünk

Mivel tombol a nyár és rengeteg gyümölcsnek most van a szezonja, úgy gondoltuk megmutatjuk a mi kedvenc lekvár/dzsem receptjeinket, amit nem csak nyáron a nagy melegben ajánlunk, hanem akár a hidegebb hónapokban is. Lekvárfőzésre fel! :P
Hirdetés

Rebarbarás eperdzsem

Ha már az összes epres édességünket elkészítettétek, akkor dobjatok  össze egy eperdzsemet is (ha már nem találtok epret,  helyettesíthetitek akár málnával), amit aztán rápakolhattok bármelyik  sütire, piskótára vagy pudingra. A lényeg, hogy szenvedjetek velünk együtt gyümölcstúladagolást!! 😀 Receptért gyorsan kattintsatok is ide!

Kiwi lime dzsem

Bár a kiwi nem tipikusan az a gyümölcs amiből lekvárt szoktak főzni, de mi most megcsináltuk egy kis csavarral: lime és menta került még bele, ami annyira feldobta, hogy nem hiányozhat a kedvenceink közül! 😛 Recept itt.

Narancslekvár

A narancslekvár-készítés nem tartozik a világ legmegúszósabb konyhai manőverei közé, de azért megéri próbálkozni. Nálunk általában “télen van a szezonja”, de igazából egész évben kapható, úgyhogy csak rajtatok múlik, hogy mikor csináljátok. És igen, erősen ajánljuk! 😛 Receptért katt ide!

 

Baracklekvár

Szerintünk akkor jártok a legjobban, ha minden egyes gyümölcsszezon idején összedobtok otthon egy isteni lekvárt az aktuális gyümölcsből. Most, hogy még épp tart a barackszezon, ezért a listánkban természetesen bekerült ez a szuper recept is. Itt találjátok a receptet.

Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?

Később módosíthatod a beállításaidat
Cookie beállítások