Hirdetés

Lehullt a lepel: ezek az elmúlt hónapok legnépszerűbb videói

Vajsör

Harry Potter-rajongóknak kötelező!
Hirdetés

Lehullt a lepel: ezek az elmúlt hónapok legnépszerűbb videói

Nagyon hálásak vagyunk nektek, hogy ilyen sokan szeretitek a videóinkat, ezért úgy gondoltuk, hogy összeállítunk egy toplistát a legnézettebbekből! Szerintetek mit csekkoltatok a legtöbben az elmúlt hónapokban?
Hirdetés

5. 3 felturbózott sült krumpli

Jani komolyan vette a dolgot, és úgy döntött, hogy elkészít 3 féle sült krumplit, amit bármikor kipróbálhattok, ha egy kicsit snackelni támad kedvetek! Naná, hogy van hozzá recept!

4. Így készül a tökéletes gulyásleves

Magyarországon mindenkinek van egy tökéletes gulyásleves-receptje, ezért Szabi is elkészítette a sajátját. Szerintünk ki kéne próbálnotok! 🙂 A receptet itt találjátok hozzá.

3. Amatriciana spagetti

A dobogós helyre került fel Zé amatriciana spagettije, ami csíp a chilitől, nagyon szaftos a sajttól és a szalonnától, igazán brutálissá pedig a fehérbor teszi. Ha ezt egyszer elkészítitek, tuti, hogy nem vágytok utána másra.

2. Zé-féle pizzakrémes melegszendvics

Ugye megvan az iskolás éveid legjobb melegszendvicse? Na, amit Zé összedobott, az még annál is jobb lett! A tökéletes vacsi, laktató reggeli vagy lusta hétvégi késői ebéd. Van hozzá egy tök egyszerű receptünk!

1. A tökéletes sertéspörkölt

Ebben a receptben a szaft teljesen új értelmet nyer. Krémes, zamatos, kellően fűszeres, és isteniek az omlós húsok benne. A legjobb friss kenyérrel széttunkolni az egészet, mi egyszerűen imádjuk!!! És hát a recept is nagyon egyszerű ám!

Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?

Később módosíthatod a beállításaidat
Cookie beállítások