Hirdetés

Mi legyen a hétvégi menü? 3 teljes menüsorral készültünk nektek!

Vajsör

Harry Potter-rajongóknak kötelező!
Hirdetés

Mi legyen a hétvégi menü? 3 teljes menüsorral készültünk nektek!

Ha meg vagytok lőve, hogy milyen kaját tegyetek le az asztalra szombaton és vasárnap, akkor ne is nézelődjetek tovább: összeállítottunk 3 olyan menüsort, amivel tuti, hogy sikert arattok majd!
Hirdetés

A megúszós:

 

Zöldségkrémleves rántott avokádóval

Ez a leves cirka 15 perc alatt összedobható, őrülten finom, ráadásul nem is valami megszokott, uncsi levesbetét van benne, hanem rántott avokádó!

Igazi magyaros ízek: alföldi tányéros

Egy igazi mindent bele hamisítatlan magyar kaja: lecsó, kolbász és tarhonya egy kis zöldborsóval feltuningolva.

Ennél egyszerűbb diós csodasüti nincs a világon!

Tényleg csoda! Mármint csoda egyszerű megcsinálni, és az íze is meg fog győzni benneteket. Ha ez is bent van a sütőben, gyakorlatilag készen is vagytok. 🙂

Az olaszos:

 

Pappa al pomo d’oro: toszkán paradicsomleves felturbózva

Az olaszok mindig megmutatják, hogy a legjobb kajákhoz nem kellenek extra alapanyagok, mert egy kis kenyérrel és olívaolajjal akár tényleg csodákat lehet művelni!

Toszkán aszalt paradicsomos, spenótos pasta

Az olaszok imádják a tésztákat – és mennyire igazuk van! Alig kell velük vesződni, mégis olyan változatosan lehet használni, hogy hónapokig ehetnénk a különféle verziókat, akkor sem fogyna ki a receptlistánk.

Kamu tiramisu tejbegrízzel

Jó, igaz, hogy a tejbegríz miatt csak félig olaszos, de azért higgyétek el, bele fog illeni a menübe. 🙂

A ráérős:

 

A tökéletes gulyásleves

Sokan sokféleképpen készítettek már gulyáslevest, és alapvetően elmondható, hogy 10 millió gulyásleves-szakértő hazája vagyunk. Természetes, hogy nekünk is van egy olyan verziónk, ami a mi kedvencünk!

Balzsamecetes-meggyes oldalas kelbimbós tésztasalátával

Nem vágytok egy igazán szaftos oldalasra? Ezt a verziót nagyjából 2 óra alatt tudjátok elkészíteni, és mindenki oda lesz érte!

A nagy klasszikus – Marlenka

A marlenkát kicsit macerás elkészíteni otthon, a legnagyobb kihívás mégis az, hogy bírjátok kivárni a hűtési időt és utána még azt a pár órát szobahőmérsékleten, amíg megpuhul a tészta és istenien omlós lesz. De megéri. 😉

Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?

Később módosíthatod a beállításaidat
Cookie beállítások