Mi legyen a hétvégi menü? 3 teljes menüsorral készültünk nektek!
A megúszós:
Zöldségkrémleves rántott avokádóval
Ez a leves cirka 15 perc alatt összedobható, őrülten finom, ráadásul nem is valami megszokott, uncsi levesbetét van benne, hanem rántott avokádó!
Igazi magyaros ízek: alföldi tányéros
Egy igazi mindent bele hamisítatlan magyar kaja: lecsó, kolbász és tarhonya egy kis zöldborsóval feltuningolva.
Ennél egyszerűbb diós csodasüti nincs a világon!
Tényleg csoda! Mármint csoda egyszerű megcsinálni, és az íze is meg fog győzni benneteket. Ha ez is bent van a sütőben, gyakorlatilag készen is vagytok. 🙂
Az olaszos:
Pappa al pomo d’oro: toszkán paradicsomleves felturbózva
Az olaszok mindig megmutatják, hogy a legjobb kajákhoz nem kellenek extra alapanyagok, mert egy kis kenyérrel és olívaolajjal akár tényleg csodákat lehet művelni!
Toszkán aszalt paradicsomos, spenótos pasta
Az olaszok imádják a tésztákat – és mennyire igazuk van! Alig kell velük vesződni, mégis olyan változatosan lehet használni, hogy hónapokig ehetnénk a különféle verziókat, akkor sem fogyna ki a receptlistánk.
Kamu tiramisu tejbegrízzel
Jó, igaz, hogy a tejbegríz miatt csak félig olaszos, de azért higgyétek el, bele fog illeni a menübe. 🙂
A ráérős:
A tökéletes gulyásleves
Sokan sokféleképpen készítettek már gulyáslevest, és alapvetően elmondható, hogy 10 millió gulyásleves-szakértő hazája vagyunk. Természetes, hogy nekünk is van egy olyan verziónk, ami a mi kedvencünk!
Balzsamecetes-meggyes oldalas kelbimbós tésztasalátával
Nem vágytok egy igazán szaftos oldalasra? Ezt a verziót nagyjából 2 óra alatt tudjátok elkészíteni, és mindenki oda lesz érte!
A nagy klasszikus – Marlenka
A marlenkát kicsit macerás elkészíteni otthon, a legnagyobb kihívás mégis az, hogy bírjátok kivárni a hűtési időt és utána még azt a pár órát szobahőmérsékleten, amíg megpuhul a tészta és istenien omlós lesz. De megéri. 😉