Hirdetés

Sajt és bacon - országos cimborák

Hirdetés

Sajt és bacon - országos cimborák

Hirdetés

Tuti tipp egy vagány “kenyér-vacsorához”
Biztos ti is számtalan olyan király kaja fotóval találkoztok már, melyeken nyúlik a sajt, ropog a kenyér és egyszerűen csak arra vágytok, hogy jól beleharaphassatok. Hát most hoztunk egy kézzelfogható receptet, ami garantáltan a kedvencetek lesz. Hiszen minden elvárásnak megfelel!

Padron poppers kétféleképpen
Olvadoó krémsajt, roppanó bunda, finom paprik. Ez a padon poppers, amit kedvetekre csípősre variálhattok, ha jalapeno paprikát használtok.

Dél-Tiroli käsespätzle
A nokedli egy rendkívül egyszerű étel, de pár alapanyag hozzáadásával egy isteni finom vacsit varázsolhatunk az asztalunkra. Lesz a receptben spenót, pirított sonka és sült hagyma is, úgyhogy nyomás a konyhába és készítsétek el ti is ezt a szuperkaját!

Őrülten finom gofri szendvics
A BLT szendvics alapvetően a “bacon&lettuce&tomato” elvet követve, a kenyéren kívül csak ezt a 3 összetevőt (bacont, salátát és paradicsomot) tartalmazza. Mi abszolút nem gondoljuk, hogy ez a felállás így unalmas lenne, de a kenyeret gofrira cserélve tényleg igazán ütős végeredményt kaptunk!

Kolbászos-szalonnás paradicsomos tészta főzés az erdőben
Íme egy kaja, ami nem csak baromi finom, de röhejesen egyszerű is. Annyira az, hogy még egy erdőben, szakadó esőben, padon ülve is össze lehet dobni – úgy, hogy közben egy kamerába dumálsz. Képzelhetitek, hogy ha még így is megy, akkor otthon, a konyhában, kamerák nélkül mennyire gyors lesz. Ha még nem esett volna le, épp a mai vacsorádról olvasgatsz, hajrá, jó főzögetést!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?

Később módosíthatod a beállításaidat
Cookie beállítások