Hirdetés

Van otthon egy csomó tarhonyátok, és nem tudjátok, mit kezdjetek vele? Segítünk!

Ázsiai kacsasaláta

Ezt a kacsamellet vegyétek fel a hétvégi sülthús-repertoárotokba!
Hirdetés

Van otthon egy csomó tarhonyátok, és nem tudjátok, mit kezdjetek vele? Segítünk!

Időnként rátör az emberre, hogy na, most aztán ürítsük ki a konyhában vagy a kamrában található dolgokat, nézzük meg, mi van ott, és dobjunk össze belőlük valami jót! A tarhonya egy ilyen szelektálásnak szokott áldozatul esni, úgyhogy hoztunk 5 tippet arra az esetre, ha nem tudnátok, hogyan érdemes felhasználni.
Hirdetés

Az eredeti pásztortarhonya

Ehhez a kajához minden hozzávalót megtalálhatsz otthon a hűtőben és a kamrában, mert nem szükséges hozzá semmi extra. Szuper kis ebéd vagy vacsora dobható össze néhány összetevőből.

Hús nélkül is tuti: zöldborsópörkölt tarhonyával

Ha nem próbáltatok még hús nélkül pörköltet készíteni, akkor itt egy remek változat, amivel elkezdhetitek! A borsó szuper húspótló és néha azért mindenkinek jól esnek a húsmentes fogások. Egyszerű és laktató kaja, szóval érdemes kipróbálni!

Caprese tarhonya rizottó

Az olaszoknál a tarhonyát fregolának hívják, ami kb. 2-3-szorosa a mi jó öreg tarhonyának. Ezért ne is áldozzatok ennyi pénzt erre az amúgy zseniális tésztafajtára, hanem használjátok nyugodtan a sajátunkat és főzzétek meg ezt a jó kis “rizottó” szerűséget belőle!

Tarhonya, hirtelen sült karaj, paprikás mártás

Egy ebéd, ami zöldséges tarhonyából, fokhagymás sült karajból és egy lecsós ízvilágú paprikás mártásból áll: gondolhatnánk, hogy egy klasszikus magyar fogásról van szó, de a látszat néha csal. Kicsit magyaros is, kicsit multikulti is, az viszont biztos, hogy isteni finom, így nincs más hátra, mint hogy kipróbáljátok ezt a klassz receptet!

Igazi magyaros ízek: alföldi tányéros

Egy igazi mindent bele hamisítatlan magyar kaja: lecsó, kolbász és tarhonya egy kis zöldborsóval feltuningolva.

Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?

Később módosíthatod a beállításaidat
Cookie beállítások