Hirdetés
Bespájzolva

Van otthon egy csomó tarhonyátok, és nem tudjátok, mit kezdjetek vele? Segítünk!

Kardamomos tekercs

Ha nincs otthon kardamom, használhattok fahéjat vagy kakaóport is.
Hirdetés

Van otthon egy csomó tarhonyátok, és nem tudjátok, mit kezdjetek vele? Segítünk!

Időnként rátör az emberre, hogy na, most aztán ürítsük ki a konyhában vagy a kamrában található dolgokat, nézzük meg, mi van ott, és dobjunk össze belőlük valami jót! A tarhonya egy ilyen szelektálásnak szokott áldozatul esni, úgyhogy hoztunk 5 tippet arra az esetre, ha nem tudnátok, hogyan érdemes felhasználni.
Hirdetés

Az eredeti pásztortarhonya

Ehhez a kajához minden hozzávalót megtalálhatsz otthon a hűtőben és a kamrában, mert nem szükséges hozzá semmi extra. Szuper kis ebéd vagy vacsora dobható össze néhány összetevőből.

Hús nélkül is tuti: zöldborsópörkölt tarhonyával

Ha nem próbáltatok még hús nélkül pörköltet készíteni, akkor itt egy remek változat, amivel elkezdhetitek! A borsó szuper húspótló és néha azért mindenkinek jól esnek a húsmentes fogások. Egyszerű és laktató kaja, szóval érdemes kipróbálni!

Caprese tarhonya rizottó

Az olaszoknál a tarhonyát fregolának hívják, ami kb. 2-3-szorosa a mi jó öreg tarhonyának. Ezért ne is áldozzatok ennyi pénzt erre az amúgy zseniális tésztafajtára, hanem használjátok nyugodtan a sajátunkat és főzzétek meg ezt a jó kis “rizottó” szerűséget belőle!

Tarhonya, hirtelen sült karaj, paprikás mártás

Egy ebéd, ami zöldséges tarhonyából, fokhagymás sült karajból és egy lecsós ízvilágú paprikás mártásból áll: gondolhatnánk, hogy egy klasszikus magyar fogásról van szó, de a látszat néha csal. Kicsit magyaros is, kicsit multikulti is, az viszont biztos, hogy isteni finom, így nincs más hátra, mint hogy kipróbáljátok ezt a klassz receptet!

Igazi magyaros ízek: alföldi tányéros

Egy igazi mindent bele hamisítatlan magyar kaja: lecsó, kolbász és tarhonya egy kis zöldborsóval feltuningolva.

Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?

Később módosíthatod a beállításaidat
Cookie beállítások