Hozzávalók
- 1 db cékla (kb. 300 g)
- 2 db édesburgonya (kb. 400 g)
- 1 db zellergumó (kb. 350 g)
- bő olaj a sütéshez
Extrán ropogós zöldségchips
Hozzávalók
- 1 db cékla (kb. 300 g)
- 2 db édesburgonya (kb. 400 g)
- 1 db zellergumó (kb. 350 g)
- bő olaj a sütéshez
A zöldségchips nemcsak finom, de egészséges is! A céklákat és az édesburgonyát megtisztítjuk, a zeller külső, fás részeit levágjuk. Kis talpakat vágunk nekik, hogy ne billegjenek és felszeleteljük őket kb. 2 mm vastagságú szeletekre.
A zöldségszeleteket több részletben, forró olajban átsütjük és papírtörlőre szedjük. Sütőpapírral bélelt tepsibe/sütőrácsra rakosgatjuk és 200° C-os sütőben 7 perc alatt roppanósra sütjük őket.
Végül megsózzuk az isteni, házilag készült zöldségchipseket!
Ha tetszett a zöldségchips receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!