Hozzávalók
- 2 ek olívaolaj
- 1 fej vöröshagyma
- 2 gerezd fokhagyma
- 300 g koktélparadicsom
- 200 g vizes mozzarella
- só, bors
- 2 ág friss kakukkfű
A puliszkához
- 600 ml víz
- 100 g kukoricadara
- só, bors
- őrölt rozmaring
- kakukkfű
- 20 g vaj
- 25 g parmezán
- 50 g dióbél
Hozzávalók
- 2 ek olívaolaj
- 1 fej vöröshagyma
- 2 gerezd fokhagyma
- 300 g koktélparadicsom
- 200 g vizes mozzarella
- só, bors
- 2 ág friss kakukkfű
A puliszkához
- 600 ml víz
- 100 g kukoricadara
- só, bors
- őrölt rozmaring
- kakukkfű
- 20 g vaj
- 25 g parmezán
- 50 g dióbél
A vöröshagymát és a fokhagymát apróra vágjuk, és kevés olajon megfuttatjuk, majd hozzáadjuk a felvágott koktélparadicsomot, olyan 10-15 percig közepes lángon hőkezeljük, utána a lecsöpögtetett és ugyanekkora darabokra vágott mozzarellát dobjuk rá, fűszerezzük, és addig főzzük, amíg a mozzarella egy kicsit meg nem olvad.
A puliszkához vizet melegítünk, sózzuk, majd beleöntjük a kukoricadarát, és közepes lángon, kevergetés mellett addig főzzük, amíg be nem sűrűsödik. Hozzáadjuk a szoba-hőmérsékletű vajat, parmezánt reszelünk bele, fűszerezzük, majd apróra vágott diót keverünk el benne.
Egy tányérba szedünk a puliszkából, kanalazunk rá a koktélparadicsomos-mozzarellás raguból, és készen is vagyunk!
Ha tetszett a koktélparadicsomos-mozzarellás „ragu” puliszkával receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!