Hozzávalók
A chipshez
- 45 g reszelt parmezán (kb. 10 ek)
- 50 g apróra vágott kelkáposzta (kb. 5 ek)
A mártogatóshoz
- 1 doboz tejföl (kis doboz)
- 1 gerezd fokhagyma
- 1 csipet só
- 1 késhegynyi cayenne bors
Parmezános zöldségchips és egy szuper mártogatós
Hozzávalók
A chipshez
- 45 g reszelt parmezán (kb. 10 ek)
- 50 g apróra vágott kelkáposzta (kb. 5 ek)
A mártogatóshoz
- 1 doboz tejföl (kis doboz)
- 1 gerezd fokhagyma
- 1 csipet só
- 1 késhegynyi cayenne bors
A reszelt parmezánt és az apróra vágott kelt összekeverjük, majd kis halmokat pakolunk belőle egy sütőpapírral bélelt tepsibe. Egy kanál segítségével lelapítjuk a halmokat és mehetnek is a 200 fokos sütőbe, ahol 7 perc alatt megsülnek a chipszek. A mártogatóshoz összekeverjük a tejfölt, a zúzott fokhagymát, fűszerezzük és kész is van!