Hozzávalók
- 2 ek olaj
- 2 marék csiperkegomba
- 2 db kisebb bagett
- 1 db krémes camembert sajt
- 2 db tojás
- 1 mk só
- 1 mk cayenne bors
- bors
- 100 ml tej
- 100 ml zsíros tejszín
Hozzávalók
- 2 ek olaj
- 2 marék csiperkegomba
- 2 db kisebb bagett
- 1 db krémes camembert sajt
- 2 db tojás
- 1 mk só
- 1 mk cayenne bors
- bors
- 100 ml tej
- 100 ml zsíros tejszín
Kevés olajon lepirítjuk a felszeletelt gombát. A bagetteket és a sajtot felszeleteljük. Egy kisebb sütőtálat kivajazunk, a bagettszeleteket a tálba rakjuk, közé szórunk a lepirított gombából és a sajtból. A tojásokat egy tálban lazán felverjük, sózzuk, borsozzuk, megszórjuk cayenne borssal, beleöntjük a tejszínt és a tejet. Leöntjük vele a bagettszeleteket és 180 fokos sütőben kb. 20 percig sütjük.