Hozzávalók
A sült spárgákhoz
- 800 g zöldspárga
- 3 ek olívaolaj
- só, bors
- 2 tk fokhagymapor
- 60 g panko morzsa
- 50 g reszelt parmezán
A kéksajtos mártogatóshoz
- 200 ml tejföl
- 40 g kéksajt
- 1 gerezd fokhagyma
- só, bors
Sült spárga panko morzsával
Hozzávalók
A sült spárgákhoz
- 800 g zöldspárga
- 3 ek olívaolaj
- só, bors
- 2 tk fokhagymapor
- 60 g panko morzsa
- 50 g reszelt parmezán
A kéksajtos mártogatóshoz
- 200 ml tejföl
- 40 g kéksajt
- 1 gerezd fokhagyma
- só, bors
A spárgák vastag kemény végét letörjük. Az összes többi hozzávalót összekeverjük, majd belehempergetjük a spárgákat. Sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük szétterítve, a megmaradt morzsát is rászórhatjuk a spárgákra. 220 fokra előmelegített sütőben 10 perc alatt megsütjük.
A tejfölbe belekeverjük a morzsolt kéksajtot, a zúzott fokhagymát, sózzuk, borsozzuk, és a sült spárga mellé kínáljuk.
Ha tetszett a sült spárga receptje, csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!