A legjobb reggelik

3-félerizskása

3-féle rizskása

Hozzávalók
1 db
körte
60 g
barna cukor
1 tk
őrölt szerecsendió
2 tk
őrölt fahéj
1 tk
őrölt szegfűszeg
0.5 tk
őrölt szegfűbors
1 tk
őrölt kardamom
1 tk
őrölt csillagánizs
20 ml
víz
1 csomag
rizskása
(52 g-os kiszerelés)
150 ml
forró víz
1 marék
török mogyoró
1 marék
tökmag
Peanut butter & jelly rizskása
1 csomag
rizskása
(52 g-os kiszerelés)
150 ml
forró víz
2 ek
mogyoróvaj
2 ek
áfonyalekvár
Étcsokis-áfonyás-banános rizskása
1 csomag
rizskása
(52 g-os kiszerelés)
150 ml
forró víz
1 db
banán
60 g
friss áfonya
2 kocka
étcsoki
Chai latte kása

Elkészítés

Így készül a 3-féle rizskása.

Chai latte kása

A körtét felaprítjuk kis kockákra, majd egy gyorsforralóba dobjuk a cukorral, a fűszerekkel és a vízzel együtt, és közepes lángon 8-10 perc alatt főzünk belőle egy ragut.

A kását leforrázzuk 150 ml vízzel, majd alaposan elkeverjük és lefedjük. 10 percig állni hagyjuk, hogy megpuhuljon. A kész kása tetejére pakolunk a körtés raguból, arra pedig jöhet az aprított mogyoró és a tökmag.

3-fele-rizskasa-2
Chai latte kása (Fotó: Street Kitchen)

  • Elkészítési idő: 20 perc
  • Peanut butter & jelly rizskása

    A kását leforrázzuk 150 ml vízzel, majd alaposan elkeverjük és lefedjük. 10 percig állni hagyjuk, hogy megpuhuljon. Miután elkészült a kása, a tetejére mogyoróvajat és áfonyalekvárt kanalazunk.

    3-fele-rizskasa-6
    Peanut butter & jelly rizskása (Fotó: Street Kitchen)

  • Elkészítési idő: 15 perc
  • Étcsokis-áfonyás-banános rizskása

    A kását leforrázzuk 150 ml vízzel, majd alaposan elkeverjük és lefedjük. 10 percig állni hagyjuk, hogy megpuhuljon. Miután elkészült a kása, a tetejére mehet a felkarikázott banán, a friss áfonya és pár kocka étcsoki, ami a még meleg kásán szépen elolvad majd.

    3-fele-rizskasa-4
    Étcsokis-áfonyás-banános rizskása (Fotó: Street Kitchen)
    • Elkészítési idő: 12 perc

    www.streetkitchen.hu

    *Termékmegjelenítést tartalmaz

    Hogyan dobd fel a rizskásádat háromféleképpen? Itt a válasz! Mindegyik brutál finom és egyszerűen összedobható feltét, amivel új szintre emelheted a gyors reggeli fogalmát.

    Hozzávalók

    1 főre
    1 db
    körte
    60 g
    barna cukor
    1 tk
    őrölt szerecsendió
    2 tk
    őrölt fahéj
    1 tk
    őrölt szegfűszeg
    0.5 tk
    őrölt szegfűbors
    1 tk
    őrölt kardamom
    1 tk
    őrölt csillagánizs
    20 ml
    víz
    1 csomag
    rizskása
    (52 g-os kiszerelés)
    150 ml
    forró víz
    1 marék
    török mogyoró
    1 marék
    tökmag
    Peanut butter & jelly rizskása
    1 csomag
    rizskása
    (52 g-os kiszerelés)
    150 ml
    forró víz
    2 ek
    mogyoróvaj
    2 ek
    áfonyalekvár
    Étcsokis-áfonyás-banános rizskása
    1 csomag
    rizskása
    (52 g-os kiszerelés)
    150 ml
    forró víz
    1 db
    banán
    60 g
    friss áfonya
    2 kocka
    étcsoki
    Chai latte kása

    Így készül a 3-féle rizskása.

    Chai latte kása

    A körtét felaprítjuk kis kockákra, majd egy gyorsforralóba dobjuk a cukorral, a fűszerekkel és a vízzel együtt, és közepes lángon 8-10 perc alatt főzünk belőle egy ragut.

    A kását leforrázzuk 150 ml vízzel, majd alaposan elkeverjük és lefedjük. 10 percig állni hagyjuk, hogy megpuhuljon. A kész kása tetejére pakolunk a körtés raguból, arra pedig jöhet az aprított mogyoró és a tökmag.

    3-fele-rizskasa-2
    Chai latte kása (Fotó: Street Kitchen)

  • Elkészítési idő: 20 perc
  • Peanut butter & jelly rizskása

    A kását leforrázzuk 150 ml vízzel, majd alaposan elkeverjük és lefedjük. 10 percig állni hagyjuk, hogy megpuhuljon. Miután elkészült a kása, a tetejére mogyoróvajat és áfonyalekvárt kanalazunk.

    3-fele-rizskasa-6
    Peanut butter & jelly rizskása (Fotó: Street Kitchen)

  • Elkészítési idő: 15 perc
  • Étcsokis-áfonyás-banános rizskása

    A kását leforrázzuk 150 ml vízzel, majd alaposan elkeverjük és lefedjük. 10 percig állni hagyjuk, hogy megpuhuljon. Miután elkészült a kása, a tetejére mehet a felkarikázott banán, a friss áfonya és pár kocka étcsoki, ami a még meleg kásán szépen elolvad majd.

    3-fele-rizskasa-4
    Étcsokis-áfonyás-banános rizskása (Fotó: Street Kitchen)
    • Elkészítési idő: 12 perc

    Ha tetszett a 3-féle rizskása receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket Facebookon, kövessetek minket Instagramon és Tiktokon! Ha nem éritek be ennyivel, akkor irány a rendszeresen frissülő Pinterest-profilunk, vagy a naponta izgalmas anyagokkal jelentkező Viber-csatornánk!

    Megfőzték, értékelték

    Megfőzték, lefotózták

    Legfrissebb receptek

    Összes recept