A kókuszzsírt egy gyorsforralóba tesszük, és megolvasztjuk, majd hozzákeverjük a növényi olajakat. A tojássárgáját felverjük, a tejben elkeverjük a fűszereket, a citrom levét pedig kifacsarjuk.
A tojássárgáját apránként, folyamatosan habverővel kevergetve a zsiradékhoz csurgatjuk. Ügyeljünk rá, hogy ne legyen túl forró a zsiradék, különben összerántja a tojást, és inkább rántotta lesz a végeredmény, mintsem margarin. :) Ezután a fűszeres tejet is hozzákeverjük a tojásos zsiradékhoz, majd a citrom levét is beleöntjük, és sózzuk.
Egy nagyobb tálba jeges vizet teszünk, és belerakjuk a margarint. Folyamatosan kevergetve sűrű állagúra dolgozzuk, majd hűtőben tovább dermesztjük.
A tetejére reszelünk a citrom héjából és megszórjuk bazsalikommal.




