
Brutális kaják
Tökéleteslibacombpároltlilakáposztávaléspecsenyelével
Mekkora szerencse, hogy van nekünk egy Márton-napunk is az évben, ami még egy okot ad arra, hogy kajával ünnepeljünk! Jól tudjátok, hogy ilyenkor libát szokás enni, mi pedig most megmutatjuk, hogyan tudjátok ezt perfekt módon elkészíteni!
Hozzávalók
4 személyre
só, bors
kakukkfű
A libacombhoz
4 db
libacomb
2 fej
vöröshagyma
3 - 4 gerezd
fokhagyma
4 - 5 levél
babérlevél
rozmaring
1 l
víz
A párolt káposztához
2 ek
cukor
2 - 3 ek
olaj
1 fej
vöröshagyma
1 fej
lilakáposzta
só, bors
1 tk
őrölt kömény
1 ek
ecet
A pecsenyeléhez
2 ek
olaj
2 db
libanyak
2 db
libaszárny
2 db
sárgarépa
1 db
fehérrépa
1 db
kissebb zeller
0.5 fej
½ fej vöröshagyma
3 gerezd
fokhagyma
100 ml
száraz vörösbor
só, bors
kakukkfű
0.5 l
víz
1 tk
étkezési zselatin
50 g
hideg vaj
A tálaláshoz
burgonyapüré

Ha tetszett a Tökéletes libacomb párolt lilakáposztával és pecsenyelével receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket Facebookon, kövessetek minket Instagramon és Tiktokon! Ha nem éritek be ennyivel, akkor irány a rendszeresen frissülő Pinterest-profilunk, vagy a naponta izgalmas anyagokkal jelentkező Viber-csatornánk!
Címkék, kategóriák
Címkék, kategóriák
Megfőzték, értékelték
Legfrissebb receptek
Összes recept
Legfrissebb receptek
Összes recept