A tésztához a hozzávalókat összegyúrjuk, fóliába csomagoljuk, és 30-40 percre berakjuk a hűtőbe. A pihentetés után lisztezett deszkán kb. 2 mm vastagra nyújtjuk a tésztát, és 4,5-5 cm-es kör alakú korongokat szaggatunk belőle. Sütőpapíros tepsire rakosgatjuk őket, és 180 fokra előmelegített sütőben kb. 15 perc alatt megsütjük.

A habcsókhoz összekeverjük a tojásfehérjét és a cukrot, majd vízgőz fölött csípősre melegítjük, végül kihűlésig habosítjuk, hogy stabil, habcsók állagú alapot kapjunk. Habzsákba töltjük, és sütőpapíros tepsire kb. 2-2,5 cm-es alapú, 3-4 cm magas csúcsokat nyomunk belőle. 90 fokra előmelegített sütőben 1 órán át szárítjuk a habcsókokat, majd kitámasztjuk a sütő ajtaját, és ott hagyjuk kihűlni.

A tejszínhabot a porcukorral kemény habbá verjük, a gesztenyemasszát pedig sima krémmé keverjük a tejszínnel és a porcukorral. A tejszínhabot és a gesztenyepürét is habzsákba töltjük, aminek kivágjuk a végeit (kb. 3 mm-es lyuk). A tejszínhabból mindegyik korong közepére nyomunk egy pöttyöt, a közepükre tapasztjuk a habcsókokat, majd körbenyomjuk a habcsókok oldalát a csúcsáig a tejszínhabbal. A tejszínhab köré nyomjuk a gesztenyepürét, végül megszórjuk kevés fahéjjal vagy porcukorral.