Az epres proteinmuffinhoz az eper kivételével minden alapanyagot csomómentesre keverünk egy nagy tálban.
Egy muffinsütő formát kibélelünk muffinpapírokkal, egyenletesen elosztjuk benne a tésztát, a tetejére rakjuk a felszeletelt epret, és 180 fokra előmelegített sütőben kb. 15-20 percig sütjük.
Ez a „muffin” tökéletes snack, ha napközben megéhezel.
Hozzávalók
7 - 8 db muffinhoz
70 g
mandulaliszt
65 g
vaníliás vegán fehérjepor
80 g
olvasztott kókuszolaj
150 g
almaszósz
120 g
mogyoróvaj
2 tk
sütőpor
1 ek
juharszirup
1 tk
fahéj
3 - 4 db
eper
Az epres proteinmuffinhoz az eper kivételével minden alapanyagot csomómentesre keverünk egy nagy tálban.
Egy muffinsütő formát kibélelünk muffinpapírokkal, egyenletesen elosztjuk benne a tésztát, a tetejére rakjuk a felszeletelt epret, és 180 fokra előmelegített sütőben kb. 15-20 percig sütjük.
Epres proteinmuffin (Fotó: Street Kitchen)
Elkészítési idő: 5 perc
Sütési idő: 15-20 perc
Ha tetszett az Epres proteinmuffin receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket Facebookon, kövessetek minket Instagramon és Tiktokon! Ha nem éritek be ennyivel, akkor irány a rendszeresen frissülő Pinterest-profilunk, vagy a naponta izgalmas anyagokkal jelentkező Viber-csatornánk!