A sertéskarajra kis lyukú reszelővel ráreszeljük a gyömbért és a fokhagymát, rászórjuk az aprított a koriandert, hozzáadjuk a többi összetevőt is, majd félretesszük a hűtőbe pácolódni, amíg a körettel foglalkozunk.
A kelbimbókat félbevágjuk, a fokhagymákat felszeleteljük, a kínai kelt és a lila hagymát cikkekre vágjuk, és mindent egy tepsibe szórunk. Sózzuk, borsozzuk, majd meglocsoljuk az olajjal, és összekeverjük. A tetejére ráterítjük a baconszeleteket, és kb. 30 percre behelyezzük a 180 fokra előmelegített légkeveréses sütőbe. 10 perccel a vége előtt megszórjuk a szezámmaggal, és így sütjük készre.
Amíg a köretünk sül, a húsunkat egy tapadásmentes serpenyőben, magas hőfokon kérgesítjük, majd egy tepsibe helyezzük, és a köret mellett, a karaj méretétől függően 10-15 perc alatt készre sütjük. Friss korianderrel és lime-cikkel tálaljuk.
