
Húsételek
Fokhagymás-kókuszossültsertésdagadó
Sok ember csak akkor szereti a sertéshúst, amikor az olyan omlósra sül, hogy szinte elolvad a szájban. Bevallom, én is ezt az oldalt erősítem, pláne mert itt a szaft gazdagodik egy kis kókusztejszínnel, amitől igazán lágy mártást kapunk.
Hozzávalók
4 - 6 főre
1 kg
sertésdagadó
só, bors
3 ek
sertészsír
2 - 3 fej
hagyma
5 gerezd
fokhagyma
2 - 3
cm friss gyömbér
200 ml
fehérbor
180 ml
kókusztejszín
1 ek
szójaszósz
2 ek
kókuszpehely

Ha tetszett a Fokhagymás-kókuszos sült sertésdagadó receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket Facebookon, kövessetek minket Instagramon és Tiktokon! Ha nem éritek be ennyivel, akkor irány a rendszeresen frissülő Pinterest-profilunk, vagy a naponta izgalmas anyagokkal jelentkező Viber-csatornánk!
Címkék, kategóriák
Címkék, kategóriák
Megfőzték, értékelték
Legfrissebb receptek
Összes recept
Legfrissebb receptek
Összes recept