Hirdetés

Zöldcitromos csirkeleves a Yucatan-félszigetről

Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

A szorongó, kiközösített kissrác, aki különleges tehetsége mellett családjának köszönhet mindent – Kecskeméti Dávid lehet az új Szoboszlai?

A jövő Szoboszlaijaként emlegeti a 16 éves Kecskeméti Dávidot, akit az elképesztő szorgalom és kitartás vezetett oda, hogy idén szeptembertől az egyik barcelonai futballakadémia növendéke lehet. A szorongó, kiközösített kissrác, aki különleges tehetsége mellett családjának köszönhet mindent. A világ minden tájáról az akadémiára jelentkező majdani profi focisták közül évfolyamonként mindösszesen 20-at vesznek fel. Idén egyedüli magyarként a 16 éves Kecskeméti Dávid is ott lesz. A Fókusz most vele és szüleivel készített helyszíni riportot Barcelonában.

Horváth Geri egy perccel a főzés vége előtt mindent lesöpört a tányérjáról

Horváth Gergely nagyon aggódott miatta, hogy minden elemével elkészüljön 40 perc alatt. Ehhez képest egy perccel a főzés vége előtt kitalálta, hogy nem tetszik a tálalása, ezért újra kezdte az egészet.

„Amikor felhívott Gábor az ötlettel, akkor kicsit le kellett üljek” – hamarosan indul az ősz legjobban várt sorozata, a Valami Amerika

„Amikor felhívott a Gábor az ötlettel, akkor kicsit le kellett üljek” – mondta Szabó Győző a Valami Amerika sorozatról a Fókusznak, a színész biztos benne, hogy ahogy nekik, így a sorozat fiatal szereplőinek is ugródeszka lesz a sorozat. A három tehetséges színészt és a sorozat kulisszáit a Fókusz riportjában ismerhetik meg a nézők. 

„Ez a kaland egy zseniális utazás volt” – távozott a Döntő hetének első kiesője

A Konyhafőnök versenyzői már a célegyenesben vannak, de a főnyereményt csak egyikük viheti majd haza. A kieső hálásan hagyta el a konyhát: nemcsak rengeteg tudással, de élményekkel is gazdagodott.

Kettel-Fülöp Flóra olyannak adta a hátrányt, akit még sosem szívattak meg

A második feladatban egy muflon és megannyi gyümölcs várt a versenyzőkre, azonban egy valakinek a főételen kívül egy desszertet is el kellett készítenie, ugyanannyi idő alatt. Kettel-Fülöp Flóra oszthatta ki a hátrányt, aki azonnal tudta, kinek adja.

Addig eszik, amíg akár szétrepedhet a gyomorfala – ritka betegséggel küzd a 4 éves Leopold

A 4 éves Leopold koraszülött volt, sürgősségi császármetszéssel jött a világra. Anyukája azt mesélte: semmit nem tudott csinálni csak lélegzett hónapokon át. Nem evett, nem tudott nyelni, sírni, gyakorlatilag úgy tartották életben, hogy cseppenként adták az anyatejet a szájába. Az igyekezet kifizetődött, és Leopold túlélte a kritikus időszakot, de ahogy megtanult rendesen enni, az étvágya csillapíthatatlanná vált. Kiderült, hogy egy ritka betegség áll a háttérben.

Egy 22 éves mezőhegyesi agrármérnök dobolt a Tankcsapda teltházas koncertjén a Budapest Parkban

Imre egy este erejéig igazi rocksztárrá vált a Tankcsapda koncertjén. Forró Imre nyerte meg a Tankcsapda nyereményjátékát, aminek díja az volt, hogy együtt énekelhette az együttessel a kedvenc Csapda dalát. Mikor kiderült, hogy az agrármérnöknek tanuló srác dobolni is tud, a rockerek változtattak a felálláson. 

Sárközi Ákos és Rácz Jenő közös szimultánfőzéssel sokkolta a döntősöket

Ilyen még sosem volt A Konyhafőnök történetében: Sárközi Ákos és Rácz Jenő egyszerre főztek a döntősökkel. Jenő egy zelleres, májas, körtés főételt, Ákos pedig egy ehhez passzoló zelleres-körtés desszertet készített. A csavar pedig az volt, hogy ezeket a versenyzőknek velük párhuzamosan kellett lekövetnie.

Ezeket láttad már?